Første tyrkiske spiller på den internationale scene af Padel, Dilara Yurtkuran besvarer vores spørgsmål og giver os mulighed for at vide mere om hendes karriere, hendes vision om padel og dets ambitioner.

"Min mission om at repræsentere mit land på den bedst mulige måde"

Padel Magazine : Du er den første spiller af padel Tyrkisk at deltage i en international turnering. Først og fremmest, tillykke, kan du præsentere dig selv for vores læsere?

Dilara Yurtkuran: ”Tak, jeg er født og opvokset i Istanbul, Tyrkiet, hvor jeg begyndte at spille tennis fra en ung alder, indtil jeg blev en af ​​de bedste spillere i Tyrkiet. Jeg har været en del af landsholdet i 5 år i træk og har deltaget i professionelle turneringer. Da jeg var 18, begyndte jeg at modtage stipendier fra amerikanske universiteter, og jeg tog min chance. Jeg spillede tennis på college i 4 år og fik en bachelorgrad i marketing fra University of North Carolina Greensboro.

Efter universitetet fortsatte jeg med at spille professionel tennis, hvilket bragte mig til Sverige. Det var her jeg opdagede padel for første gang og at jeg indså, at dette var min nye vej.
Jeg er nu 30 år gammel, og efter at have boet i Sverige i 5 år, flyttede jeg for nylig til Danmark sammen med min partner Alexander Torssell, som er min største støtte på og uden for banen. “

Padel Magazine : Hvad betyder det for dig at være den første spiller i padel Tyrkisk på den internationale scene? 

Dilara Yurtkuran : " Selvom jeg har været langt fra Tyrkiet og har boet i forskellige lande i de sidste 11 år, føler jeg, at det er min mission at repræsentere mit land på den bedst mulige måde og at være den bedste spiller, jeg kan. Jeg er stolt og heldig over at være den første spiller af padel Tyrkisk kvinde på det internationale kredsløb, og jeg ved, at dette kun er begyndelsen. Jeg tror, ​​der vil være mange andre tyrkiske spillere til at repræsentere vores flag. “

Padel Magazine : ”Du spiller med Sara Annvik, en svensk spiller. Du lavede et fremragende resultat på APT Padel Tour of Kungsbackka, med en kvartfinale. Hvad er din holdning til din præstation? “

Dilara Yurtkuran: ”Det var kun vores anden turnering med Sara, og jeg synes, vi gjorde et godt stykke arbejde nå til kvartfinalen og kæmper mod gode spillere. Den bedste del af denne turnering har været at se, hvor vi kæmper mod mere erfarne spillere. Det her har os gav håb og motivation til at blive ved med at arbejde hårdt og blive bedre".

"Bring kulturen i denne sport til Tyrkiet"

Padel Magazine : Hvordan bedømmer du udviklingen af padel I Tyrkiet ? Synes du, at tingene går hurtigt eller ikke hurtigt nok?

Dilara Yurtkuran: ”Det er sikkert, at padel vil udvikle sig ret hurtigt i Tyrkiet, især i storbyerne til at begynde med. Nogle få domstole er allerede blevet installeret i forskellige byer, men der er stadig meget at gøre for at bringe kulturen i denne sport og sprede det på den rigtige måde. Jeg vil gerne deltage i projekter og hjælpe med at udvikle programmer af padel bruge mine forbindelser og erfaring til at konfigurere gode trænere, korte og lærerige programmer, og opbygge et solidt fundament. "

"Deltag i alle faser af APT i 2022"

Padel Magazine : Hvad er dine fremtidsplaner ? Har du personlige mål at nå?

Dilara Yurtkuran: ”Mit mål er at forbedre mit spil på alle områder og at fortsætte med det deltage oftere i turneringer på højt niveau. Første stop bliver Spanien i november, hvor jeg skal på en intensiv træningslejr i halvanden måned.
Som'APT er mit yndlingskredsløb, med deres professionelle miljø og den måde, de tager sig af os under hele arrangementet,  Jeg kan ikke vente med at deltage i alle begivenhederne i 2022, hvor end de er i verden.

Det er derfor Jeg leder efter en fast partner at træne og konkurrere med, samt sponsorer, der vil støtte mig på min rejse.
På den anden side udvikler jeg mit unge firma kaldet Padel& Rejser Danmark, som har fokus på træning og workshops padel i Sverige og Danmark, samt på rejser fra padel fra Skandinavien til varme steder.

Jeg ser derfor frem til alle projekter og turneringer af padel spændende venter på mig, både i Skandinavien og i Tyrkiet".

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.