Didier Deschamps, den tidligere kaptajn for det franske fodboldhold og nuværende træner for blues, er blevet en sand tilhænger af padel. Til det punkt, hvor han spiller der regelmæssigt i det sydlige Frankrig. "Hans sport" tager også en afgørende drejning i sin udvikling.

Efter Monte Carlo Padel Mestre, mødte vi ham for at finde ud af mere om de forbindelser, han havde med denne sport.

"Spil når jeg får chancen"

"Jeg spiller padel hovedsageligt i det sydøstlige Frankrig. Det er en sport, som jeg prøver at dyrke, når jeg har mulighed for det. Desværre med alle mine professionelle aktiviteter er det ikke altid indlysende. Men i virkeligheden opdagede jeg denne sport og byttede mine første bolde i 2009!

Og så husker jeg, at jeg også lavede runder på siden af Solbær.

Som i fodbold padel forbliver en holdsport. Du skal vide, hvordan du udveksler med din partner og forsøger at analysere modstandernes positioner for at tilpasse dig. I sidste ende tror jeg, at der er mange flere ligheder i padel tænker du måske.

Så det er rigtigt, at den fodboldspiller, jeg er, befinder sig perfekt i denne sport, som også er mindre fysisk krævende. Når jeg siger hårdt, mener jeg primært kontakt. Ganske vist kan du få grimme overraskelser med ketsjere, der teleskoper, et stærkt smad, der kommer direkte mod dig, men kontakt i fodbold kan være sværere og farligere end i fodbold. padel".

"Invester i padel. Hvorfor ikke"

“Først startede jeg med tennis i Centre de Formation de Nantes. Men fodbolden tog over. Og jeg var nødt til at involvere mig helt i det. Så uundgåeligt, når du har nogle grundlæggende tennisbaner, er der færdigheder til at spille tennis. padel. Dette er den gode nyhed: Du kan hurtigt have det sjovt med denne sport.

Jeg ved, at i Spanien padel er en højt udviklet sport. Vi ser også nogle få personligheder involvere sig. det padel har mange aktiver i sit spil. Desuden har jeg aldrig lukket døren for at gå i gang med et projekt padel. Men for at være ærlig, hvis jeg gør det, vil jeg gøre det hele vejen. Og for øjeblikket har jeg meget arbejde at investere mig selv i noget andet.

Ved Monte Carlo Padel Mester, jeg havde chancen for at møde utrolige professionelle spillere, der viste os, hvad det er padel. Jeg kunne også deltage i en lille turnering oprettet af Fabrice Pastor.

I sidste ende, den padel er min sport. Men jeg dyrker det virkelig i fritiden, med venner. Det er et vigtigt øjeblik for afslapning for mig, og det giver mig mulighed for at holde mig i form!”

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.