David Matéo de la Viapadel Cup byder på en vanvittig weekend på Rafa Nadal Academy i Palma de Mallorca i slutningen af ​​september. Han fortæller os.

"Rafa Nadal, den eneste tennisspiller, jeg ser"

“For to eller tre måneder siden blev jeg ringet op fra Nicolas Zambon, en iværksætter, som jeg havde mødt for tyve år siden, da han havde et futsal-kompleks. Han er en yderst venlig og kompetent person. Da han ringede til mig og fortalte, at han havde et projekt at præsentere for mig, sagde jeg selvfølgelig ja til ham, fordi jeg vidste, at han var en troværdig mand. Men i det øjeblik vidste jeg ikke, hvorfor han ville se mig. Jeg havde en mistanke om, at det var til padel men hey, måske ville han tale om PSG (griner).

Mødet ankom, og han præsenterede mig for Pauline Sanchez, som jeg slet ikke kendte. Men jo mere mødet skred frem, jo ​​mere indså jeg, at hun var lige så "solid" som Nico. Desuden, hvis Nico arbejder sammen med nogen, er det fordi han nødvendigvis er kompetent, han laver aldrig en fejl!

Pauline er den franske agent for Rafa Nadal Academy, utroligt, fordi hun er den eneste tennisspiller, jeg ser!"

Vi ses til september på Rafa Nadal Academy!

De kunne faktisk godt lide konceptet Viapadel Cup og bad mig om at gøre stort set det samme, men kvaliteten af ​​centret gør naturligvis tingene mere "classy", men også dyrere.

Så fra torsdag den 26. september til søndag den 29. september 2024, kom til Rafa Nadal Academy til en stor weekend med:

  • 6 timers lektioner med trænerne fra Rafael Nadal Academy
  • 2 dages turnering
  • En aften med fest
  • Ubegrænset swimmingpool, fitness og SPA
  • 4-stjernet RNA-hotel på stedet
  • Overførsler tilbydes fra Palma lufthavn
  • 24 pladser til rådighed
  • 990 € per person (flyrejse ikke inkluderet)

Reservationer inden 22. juli på 06 51 56 29 69 eller på vores Via-applikationpadel.

Deadline er lidt kort, men jeg håber, at alle stadig vil være til stede til denne første udgave.

En god afslutning på året!

“Jeg forbereder mig allerede til næste sæson af Viapadel hvilket burde være det sidste for mig alligevel.

Fra september derfor hos Rafa Nadal til turneringen/banen.

I oktober skal jeg være direktør for FIP Gold-turneringen i Lyon med Lionel Roux.

I november tager vi til Mauritius efter en FIP-stjerne med den fantastiske JT Peyrou, hvor jeg skal være dommer.

Og for at afslutte året 2024 vender jeg tilbage til Bourg-en-Bresse til FIP-finalen med geniet Alexandre Picquier, hvor jeg igen skal være turneringsleder.

Og så sov til 2030 (griner)!"