Til stede kl Roland-Garros, Cyril Hanouna diskuterer med os chancen for at spille med store mestre, men også hans placering i padel !

"Det er monstrøst"

"Jeg havde det sjovt der med Bela (Fernando Belasteguin). Det er utroligt, ærligt talt er det monstrøst, det viser dig, hvor langt der stadig er at gå.

"Jeg har allerede spillet med Juan Lebrón, jeg har også spillet med Alejandro Galán, det er rigtigt, at det er monstrøst, jeg nød mig virkelig."

"Den, der ikke er i padel, han passerer igennem”

"Vi havde brug for dette blad, Instinct Padel den udkommer om to uger, og jeg er der. Og selvfølgelig vil jeg være den første abonnent på Instinct Padel Jeg siger dig. det padel det er der, det sker nu: den, der ikke er i padel han går igennem."

"Hvis jeg kommer ind i Top 100, men så har jeg en kæmpe aften, utrolig, at Patrouille de France passerer!"

Blanche Cretinon

Oprindeligt tiltrukket af tennis, vil jeg interessere mig for padel at opdage de forskellige skjulte sider af denne sport. Det er derfor, jeg besluttede at slutte mig til holdet Padel Magazine. Vi ses snart på stedet!