Stjerneværten, i øjeblikket 240. fransk spiller, gik til mikrofonen af Padel magasin efter hans opvisningskamp på Philippe Chatrier i anledning af den Greenweez Paris Premier Padel Major.

"I livet leder alle efter en kvinde, padel alle leder efter deres venstrehåndede”

Padel Magazine : Dengang sagde vi at sigte mod top 400, derefter top 300...og nu top 100...Hvor langt planlægger du at gå?

Cyril Hanouna : “Top 100 efter min mening, det vil tage tid! Der skal jeg tilbage til Spanien, jeg vil virkelig træne. Jeg har det sjovt, jeg føler, at jeg udvikler mig og frem for alt fandt jeg mig selv 2-3 skud. Jeg begynder at have nogle automatikker. 

Jeg elskede at spille med Benjamin (Tison), for det er rigtigt, at det er utroligt at spille med en venstrehåndsspiller. I livet leder alle efter en kvinde, padel alle leder efter deres venstrehåndede. Jeg leder efter det i øjeblikket. »

To nye programmer omkring padel på TV !

Padel Magazine : Under dine udsendelser laver du en fænomenal reklame for denne sport. Hvad er næste skridt på dette niveau?

Cyril Hanouna : " Vi vil gøre Top 100 mål som er et program, som du kan finde på Canal+-gruppens antenner, og jeg havde en anden idé i weekenden, og det er et scoop for Padel Magazine : Jeg spiller 24 timer i træk kl padel med mine venner Johan Bergeron, Adrien Maigret, Benjamin Tison...Jeg vil også spørge Max Moreau! Og jeg vil bede Frankrig om at udfordre os, der vil være masser af gaver: ture osv. I 24 timer skal jeg spille non-stop, og alle franskmændene vil kunne komme og møde mig. Jeg vil implementere dette næste år (i 2023), og de vil vinde gaver, hvis de slår os i en super tie-break. »

Se hele interviewet lige her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.