Efter at have kvalificeret sig til hovedbestyrelse af FFT Padel Tour Perpignan 2023 og de 3 gruppesejre betroede Cyril Hanouna sig til det utrolige sportslige og menneskelige eventyr, han lever i padel.

"Jeg var ikke god før denne P2000, men nu..."

Teo Zapata var monstrøs. Men jeg skal fortælle dig, jeg var ikke så god, før jeg startede denne P2000. Nu hvor det lykkedes os at bestå disse kvalifikationer, er jeg helt sindssyg. Vi taler alligevel om et hovedlodtrækning i P2000, eliteturneringerne i det franske kredsløb.

Jeg spiller hele tiden. Og at lege med Teo er en fantastisk mulighed. Han bringer mig meget taktisk. Jeg tror, ​​det er der, jeg har det bedre end før.

Jeg formår at forsvare mig bedre, at tage mig tid. Jeg føler mig mere selvsikker.

Teo Zapata som Kylian Mbappe

Det må siges, Teo overlurer modstanderne. Selv når han ikke rører bolden, forpurrer han dem.

Det er ligesom Kylian Mbappé i fodbold, vi kommer til at spille anderledes, fordi der er en fantastisk spiller modsat. Teo, det er det samme, modstanderne er tvunget til ikke at spille som normalt. De skal ændre deres spil.

At spille med Teo regelmæssigt er også et plus. Vi kender hinanden bedre og bedre, og vi har en taktik, der begynder at give pote.

En post i Top 200?

Vi lavede flere skift i P1000, nu denne 16. i P2000.

Til denne P2000 havde jeg planlagt at vende tilbage efter mine kampe i dag. Jeg er glad, jeg er vild med at se, hvad vi formåede at gøre. Jeg har en skør partner. Og det er rigtigt, at jeg er begunstiget.

Med pointene samlet i P1000 og i denne turnering, tror jeg, jeg håber at kunne bryde ind i top 200 i juni. Det ville allerede være fantastisk for mig.

"Jeg har mere tillid til mig selv, og det ses på banen"

Jeg slår mange bolde. Og denne regelmæssighed, jeg forklarer det også med den tillid, jeg har fået på det seneste.

Jeg tabte mig også, 8 til 9 kilo. Fysisk har jeg det meget bedre. Selv i denne 3. kamp forblev jeg i mit spil, og jeg havde ingen fysisk fravær.

Før havde jeg disse trætheder til tider på grund af de akkumulerede kampe. Fysisk arbejde betaler sig. I denne store tie-break mod Harold Bernard og Damien Fave var jeg fysisk okay, også mentalt. Jeg tager mig ikke tid længere.

Top 100-målet for kompliceret?

Jeg tror også før, jeg var bange. Jeg sagde til mig selv, at jeg ikke havde noget at gøre her, det er ikke mit sted.

Og nu, siger jeg til mig selv, at selvom jeg er meget svagere end spillerne her, så prøver jeg at spille min rolle, få selvtillid og overliste modstanderne.

Jeg tror, ​​at top 100-målet vil være virkelig meget kompliceret. Jeg prøver at få resultater, det tager mig meget tid. Jeg mister alt med det her padel, min familie, mine venner (griner)... Men jeg elsker atmosfæren.

Jeg er bange for at nå mit mål

Jeg er bange for at nå målet, fordi jeg også kunne gå ned meget hurtigt.

Allerede der vil jeg gerne nyde juni måneds placering. For hvis jeg allerede ser en 1'er foran min placering, vil det være fantastisk. Det kunne booste mig endnu mere, denne placering kan også beskytte mig mod toppar (seeded). jeg kæmper.

I morgen spiller vi Mathieu Armagnac og Alexandre Toppin. Det bliver svært. Vi vil forsøge at skabe udnyttelsen.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.