Constance Vercamer, vært på M Radio, deler sin historie med os padel, en sport, der i stigende grad dyrkes i medieverdenen.

Ikke let at finde partnere i 2020...

"Mit første møde med padel går tilbage til sommeren 2020, under et ophold hos venner på Malta. De tilbød mig at prøve denne sport, som jeg slet ikke kendte. De fortalte mig, at det var lidt af en blanding mellem squash og tennis, og da jeg altid har godt kunne lide ketsjersport, ville jeg prøve det. Og fra første gang elskede jeg det, fordi det er super sjovt, og man kan sagtens spille, hvis man har dyrket ketchersport. Det gav mig lyst til at fortsætte med det, da jeg vendte tilbage til Frankrig. Men da jeg ankom, talte jeg om det med dem omkring mig for at finde partnere, bortset fra at næsten ingen vidste det. Det var en sport, der stadig var lidt kendt; der var meget få centre i Paris-regionen.

Jeg skulle helt til 93 for at kunne spille padel, hvilket var ret langt hjemmefra, da jeg bor i 78! Så jeg opdagede padel til tre andre venner, da der som bekendt skal fire til for at spille et spil, og de elskede det, hvilket betød, at vi fortsatte med at gå og spille sammen. Bagefter opdagede vi, at der var et andet center tættere på hjemmet, i Plaisir. Det var dengang, vi sagde til os selv, at vi ville få en licens til at kunne spille hele året rundt."

Kommende turneringer?

"Jeg har ikke planer om at tilmelde mig turneringer i øjeblikket, fordi jeg synes, jeg skal tage lektioner først. Også selvom jeg har øvet mig i tre år padel ret jævnligt føler jeg, at jeg mangler teknik. Jeg lærer det padel autodidakt, men jeg mangler stadig ting at mestre, før jeg går videre. Bagefter, har jeg virkelig tid til at spille turneringer? Det tror jeg ikke, men under alle omstændigheder er det en sport, som jeg gerne vil fortsætte med at dyrke i fremtiden.”

Le padel i medieverdenen

”I medieverdenen er der mange, der spiller spil padel, Jeg ved ikke hvorfor. Hos Plaisir finder jeg ikke mange mennesker fra radioen, fordi de generelt spiller andre steder. Jeg tænker især på Cyril Hanouna eller til "Cartman", som er vært på Fun Radio, og som også er fan af padel. Men mig i 78 støder jeg ikke på mange mediepersonligheder. 

Constance Vercamer

Jeg taler ofte om padel i luften, fordi vi har lidt af en rolle at spille, og min medvært er slet ikke sporty, mens jeg er det lidt mere. Hver gang kan han godt lide at drille mig med, at jeg gik for at spille padel i weekenden, så det giver mig mulighed for at tale om det. Og så beder han mig ofte om at forklare padel fordi det er rigtigt, at det stadig er en relativt ukendt sport. For at forklare det ganske enkelt, siger jeg altid, at det er en blanding mellem squash og tennis."

Vanskeligheder med vinduerne?

"Det tekniske aspekt, som jeg har særligt svært ved at mestre, er at returnere bolden til modstanderens side ved at banke på glasset (den modsat). Jeg siger det simpelthen fordi jeg har små arme, men så småt begynder jeg at forstå skuddet, især når jeg slår bolden lavere for at få den til at gå højere. Men det er rigtigt, at når vi mangler styrke padel, Det er ikke altid indlysende."

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.