Den bedste franske spiller, der stiller spørgsmålstegn ved den bedste franske spiller og omvendt, havde du forestillet dig det? Nå det er gjort nu. Lavet hos Casa Padel denne weekend i løbet af første etape af Cupra Padel-Point Tour, giver dette krydsinterview os mulighed for at vide mere om vores to mestres små hemmeligheder.

Alix Collombon: "Kan du huske din første sejr? »

Ben Tison : “Min første sejr, jeg tror, ​​jeg slog den berømte journalist Franck Binisti i Bois d'Arcy. Jeg vil ikke sige scoren, fordi den stakkel, jeg kan lide ham alligevel (griner). »

Benjamin Tison: "En anekdote fra din karriere"

Alix collombon : "Jeg har en ret god en: mit første år, først World Padel Tour i Barcelona talte jeg endnu ikke spansk, og træneren gav os kampopskriften før den første kvalifikationsrunde. Jeg forstår åbenbart ikke noget, jeg spørger min partner “Jamen hvad sagde han? » og så der siger hun til mig «det skal vi gøre.. lobene osv.». Og der har du vores modstander, der kommer ud af toilettet, hun havde hørt alt. Vi fik en smæk i første sæt, men efter endte vi alligevel med at vinde kampen ».

Alix Collombon: "Har du en særlig rutine før en kamp? »

Ben Tison : ”Jeg kan godt lide at sætte mig selv lidt til side. Vær stille alene og forestil dig, hvordan spillet vil udvikle sig. Så nu hvor jeg har gjort mig meget umage med fysisk forberedelse, kan jeg godt lide min lille opvarmningsrutine (led, muskler). Og efter virkelig at have koncentreret sig mentalt, intet skørt skørt, intet ekstraordinært. »

Alix collombon : “Jeg er lidt ligesom dig, jeg kan godt lide at lytte til musik før spil. »

Ben Tison: “Hvordan vælger du din spillepartner? »

Alix collombon : "Jeg stoler selvfølgelig på hans kvaliteter. Vores spil skal matche. Det skal også være nogen, jeg kan lide, for hvis det er nogen, jeg ikke kan se (griner), er det måske lidt kompliceret. Men her forsøger jeg at tage flere kriterier, men det er spillet, der har overhånd. »

Ben Tison : ”Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at spille med nogen, jeg ikke kan lide. Og da jeg valgte at spille med en spanier, var point nummer et, at jeg kom godt ud af det med ham. Jeg var meget heldig med Teo, han er en meget flink fyr. Han er en anden fyr end den gennemsnitlige spiller, han er en god fyr, der kan lide at nyde gode ting, ligesom mig. Vi fandt hinanden godt, han er endnu mere skør end Jérémy Scatena! »

Alix Collombon: "Hvad er din spilsignatur på padel ? "

Ben Tison : “Mit signaturspil, jeg tøver mellem to: enten smash-gitteret, fordi jeg tror, ​​jeg har haft det siden dag ét, og min tohåndsbaghånd, som alle savner. »

Ben Tison: "Hvornår tror du, at padel ved OL? »

Alix collombon : “Jeg vil være objektiv, jeg vil have det så hurtigt som muligt. Det er en drøm for os alle. Nu der er flere kriterier, der skal opfyldes for, at en sportsgren kan deltage i OL. Se hvordan padel på det seneste har jeg store forhåbninger om, at det bliver gjort om 8 år. »

Ben Tison: "Hvad er dit yndlingstræk? »

Alix collombon : "Det er ikke et imponerende skud, men det er mit bandeja i midten, som giver min partner mulighed for at komme ind og afslutte punktet. Det er et skud, som jeg kan lide, fordi jeg føler det som en assist. »

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.