I finalen i de franske mesterskaber i 2022 vandt Léa Godallier og Alix Collombon 6/0 6/0 over Laura Clergue og Fiona Ligi. En lidt barsk scoring, som ikke nødvendigvis afspejler en kamp, ​​der virkede lidt strammere på banen.

godallier collombon clergue ligi

Collombon / Godallier-parret er for andet år i træk fransk mester i padel. Ganske vist er de to spillere i World Padel Tour ont tabte deres første sæt sammen i Frankrig i semifinalen mod Lucile Pothier og Jessica Ginier, men i finalen var Alix og Léa hensynsløse. Ud af de 72 omstridte point vandt de faktisk 52, det vil sige næsten to tredjedele!

Og hvad du måske ikke ved er, at de ikke tabte en eneste kamp i de to finaler, de spillede sammen ved de franske mesterskaber. Træde i kræft, sidste år, Godallier og Collombon havde påført Élodie Invernon og Géraldine Sorel en 6/0 6/0.

Dette er åbenbart rekord i padel Fransk. Vi forsøgte at finde ud af, om der allerede var en præcedens inden for andre sportsgrene, men i øjeblikket virker denne præstation unik... Og et tegn på de fremskridt, som padel kvinder kan stadig præstere i Frankrig...