Da hans sæson starter i denne uge med Abu Dhabi Masters, Arturo Coello besvarer spørgsmål fra Manu Carreno om showet "El Larguero" og fremkalder især hans nye tilknytning til Agustin Tapia.

Vinder af fire titler med Fernando Belasteguin sidste år (WPT Miami Open, Madrid Master, Amsterdam Open og Premier Padel Monterrey P1), var spanieren ikke bange for at sætte en stopper for dette frugtbare partnerskab: "Vi skiftede partnere, fordi ændringer foretages efter følelser eller behov. Jeg tror, ​​min tid med Bela er forbi. Jeg holder mange ting fra ham, han behandlede mig som en søn, men han forstod den aldersforskel, vi havde. Da vi besluttede os for at spille sammen, var han 42, jeg var 19. Man skal håndtere en masse situationer, som man ikke ser, og som er meget vigtige. Kampene, rutinerne... Han lærte mig meget om alt det, men jeg tænkte, at det var tid til en forandring.

Den indfødte Valladolid har gjort store fremskridt sammen med argentineren, men han søger nu at stå på egne ben, for at skrive sin egen historie. Han henvendte sig derfor til en anden sydamerikaner for at starte dette projekt: ”Bela og jeg har altid haft et meget oprigtigt forhold. Han vidste, at det var noget, der kunne ske. Jeg talte med min træner og fortalte ham, at jeg ville spille med Agus. Og min træner sagde, at jeg skulle tale med Bela og derefter Agus. Jeg vidste ikke, om han ville sige ja eller nej.

Heldigvis for den 5. spiller i verden sagde "Agus" ja. En forening, der begejstrer alle fans af padel siden meddelelsen, og det kan vi ikke vente med at se i aktion. Den 20-årige foretrækker at være forsigtig på trods af sine mål: “Vi har ikke spillet en eneste turnering, så i øjeblikket kan vi ikke sige, at vi kommer til at spille om denne (verdens nummer 1) plads. Vi skal skabe et projekt, lære hinanden at kende, men det tager tid. Det er ikke noget, der kommer til at ske i morgen.”

De to mænd vil være i aktion for første gang på banen i morgen for deres indtræden i løbet ved Abu Dhabi Masters overfor Mora/Barahona-parret.

Martin Schmuda

En konkurrencedygtig tennisspiller opdagede Martin padel i 2015 i Alsace og optrådte i et par turneringer i Paris. I dag er han journalist og beskæftiger sig med nyhederne padel mens den fortsætter sin stigning i den lille gule bolds verden!