Padel Magazine interviewet denne spiller, hvis fremtid tilsyneladende ikke har nogen grænse, at lære ham lidt bedre personligt at kende. Han fortæller os om sit forhold til Bela, hvad der driver ham til vanvid på en domstol, hans mening om "punto de oro"...

“Bela kan gå galt”

Padel Magazine : Syd Premier Padel, afgav spillerne en afstemning om at spille med eller uden det afgørende punkt. Hvad stemte du?

Arturo Coello : “Jeg stemte for at spille uden 'punto de oro'. Jeg tror, ​​det hjælper padel. Vi har altid spillet sådan her. Jeg er en ligeværdig/fordel-troende."

Padel Magazine : Du taler altid rigtig godt om din holdkammerat. Kan du fortælle mig en defekt af Bela?

Arturo Coello : ”Hans skyld er, at han er meget metodisk, og hvis han går ud af sine mønstre, kan han nogle gange komme ud af drift. Men hvis du kender ham personligt, er han en fantastisk person. Vi har aldrig haft problemer med noget. Han har altid et positivt syn på tingene, og jeg lærer af ham hver dag."

"Jeg føler atog et æsel"

Padel Magazine : Fortæl mig den ting, der irriterer dig mest på en tennisbane. padel.

Arthur Coello: "Når jeg savner en retur. Uden tvivl. Jeg føler mig som et æsel, jeg kan ikke acceptere denne fejl. Jeg arbejder meget med psykologen om at mangle afkastet, fordi det er noget, der frustrerer mig. Men i sidste ende giver det mening, man savner nogle gange.”

Padel Magazine : Kan du lide at lege under vanskelige udendørsforhold?

Arturo Coello : “Jeg elsker at lege udendørs, og forholdene her i Qatar er perfekte for mig. Leger med bolden Bullpadel får det til at gå hurtigere. Fernando og jeg kan godt lide disse forhold."

Galan/Coello?

Padel Magazine : For et par måneder siden spillede du en fremragende kamp med Ale Galan i finalen ved verdensmesterskaberne. Er dette et muligt par for fremtiden?

Arthur Coello: “Ale er på et utroligt niveau. Han er en ung spiller som mig, men med mere erfaring. Hvorfor ikke, hvis jeg når det krævede niveau, og mit projekt med Bela slutter. Der ville ikke være nogen ulempe. Jeg fortalte ham før, det var en utrolig oplevelse at spille med ham i verdener.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !