Klubben til Mas af Perpignan har den allerførste P500 National Jeunes. Ferrara og Boulard-Panichi vandt for pigerne, og Boronad/Fonteny for drengene!

Resultater P500 National Youth Mas.

Perpignanais havde ret til en stor weekend på padel med den første nationale P500 ungdom U18 som fandt sted samtidig med P2000!

Blandt pigerne var det Julie Ferrara og Thaïs Baulard-Panichi, der vandt finalen mod parret Margo Andrieu/Lisa Leroy. Meget flot tredjeplads til Kimy Barla og Juline Miot!

For drengene befandt seed 1 og 2 sig i finalen, og det var Yoan Boronad og Timéo Fonteny, der vandt denne turnering mod François Rajnic og Nathan Courrin. Tredjeplads til Valenciennes Baptiste Delbove og Eliot Allave.

En smuk begivenhed

Vi var i stand til at overvære nogle meget gode kampe og et meget højt niveau i løbet af disse to turneringsdage!

En kæmpe tak til alle deltagerne og deres ledsagere, hvoraf nogle rejste mange kilometer for at komme til Perpignan! Også tak til Alain Henry og Dominique Campana for tilrettelæggelsen og ledelsen af ​​turneringen, uden at glemme FFT.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !