Fokus på Charlotte Soubrié, den nuværende 180. spiller på FIP-ranglisten, og nummer 7 på den franske rangliste.

Hans debut i padel

”Jeg startede videre padel i 2018. Første gang var det i min klub, Stade Toulousain, som var inviteret til at deltage i Open de padel som blev afholdt på Place du Capitole. Jeg spillede kvindeturneringen med Marylin Lafouresse, og så deltog vi i et par konkurrencer sammen.

Under My Padel Tour, en diskussion med træneren på det tidspunkt Patrick Fouquet motiverede mig til at spille turneringer uden for regionen. Sådan begyndte jeg min omgang med Marianne Vandaele, som allerede var international. Vi havde gode resultater, vi formåede at samle udvælgelsen i Rom under EM i 2019.”

En ny scene med Lucile Pothier

“Efter disse to år med Marianne flyttede jeg til højre med Élodie Invernon, så flyttede jeg tilbage til venstre med Carla Touly sidste år, og i år med Lucile Pothier. Vores forening kom godt fra start med en Urban P2000 titelPadel Carquefou. Så lavede vi en finale sammen i Interclubs med Stade Toulousain, derefter en kvartfinale i Italien, og her kommer vi tilbage fra Barcelona, ​​hvor vi desværre tabte i ottende (6/3 6/3) mod Ana Varo (80) og Amanda Girdo (109)."

“Vi er glade for at have vundet vores første P2000 sammen og for at have deltaget i FIP. Vi har i øjeblikket et lille problem, som er, at vi har to mål, der ikke nødvendigvis er kompatible: at forbedre os på den internationale bane ved at lave FIP, så snart vi kan frigøre os professionelt, men også at spille på den franske bane.

Pothier Soubrié titel P2000 Carquefou 2024

Hvad er målene i denne sæson?

"Vi vil både gøre det godt på den nationale bane, men også forbedre os på internationalt plan. Der traf vi valget om at tage til FIP i Barcelona frem for P2000 i Caen for begge at få erfaring. Hvis de to konkurrencer ikke havde fundet sted på samme tid, havde vi også lavet P2000.

Vi ønsker at optræde i Frankrig, især under de franske mesterskaber, og bestige FIP-ranglisten, hvilket ville give os mulighed for at deltage i P2 i Bordeaux og Roland-Garros.

Målet er selvfølgelig at blive udtaget til det franske hold til EM og verdensmesterskaber.”

“Med turneringer som Roland-Garros, hvor jeg havde chancen for at spille sidste år eller i løbet af World Padel Tour fra Toulouse, hvor jeg var i stand til at spille foran mine venner og familie, giver det dig lyst til at blive involveret for at kunne genopleve sådanne øjeblikke.”

Hans værste minde padel

“VM i Dubai, da vi tabte mod Belgien. Virkelig, det var forfærdeligt. Når du repræsenterer Frankrig – hvilket er noget, der ligger mit hjerte meget nært – gør det meget ondt at tabe en kamp på den måde. Det tog mig lang tid at komme over det. I to uger forlod jeg ikke huset undtagen for at gå på arbejde. Vi er nødt til at forbedre os for at forhindre, at øjeblikke som dette sker igen."

Hans bedste øjeblikke padel

"Mit første valg, første gang jeg var i stand til at bære denne blå trøje, høre Marseillaise... Det er meget stærke følelser, jeg elsker denne følelse af at repræsentere mit land."

“Da jeg vandt min første P2000, var det sidste år med Carla Touly i Toulouse foran alle mine venner og familie. Vi kom ud af en kamp tabt i tre sæt i kvalifikationen på Roland-Garros, som havde givet os to eller tre søvnløse nætter, og vi formåede at komme tilbage med denne sejr!

"Der var også denne første franske mestertitel med Stade Toulousain, det er min yndlingsklub, min evige klub, og at vinde de allerførste Interclubs og bringe trofæet hjem, det var et ekstraordinært øjeblik."

"Finalen mod Spanien under EM i Marbella... Sejren med Alix mod Italien i Doha, Senior World Championships Plus i Alicante, hvor vi vandt guldmedaljen med Mélanie i Open, det var utroligt, sølvmedaljen i nationerne konkurrence, er det stadig et utroligt minde. Endelig har jeg mange gode minder takket være padel ! "

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.