Charlotte Gabas, en ægte stamgæst kl padel, er en del af Team Bleu Laura Clergue. Hun fortalte os omAll Star Remontada Padel.

Træn regelmæssigt padel at fortsætte med at udvikle sig

Første gang jeg spillede padel, det var i 2015 i Spanien, ved tennisturneringen i Madrid.

Med hensyn til min nuværende praksis træner jeg ikke nok. Jeg ville virkelig gerne spille meget mere regelmæssigt, men jeg synes, det er lidt svært med min tidsplan. Siden åbningen af ​​pisterne ved Aquaboulevard har vi kunne træne mere, fordi det ligger lige ved siden af ​​vores Canal+ kontorer. Jeg prøver at spille en gang om ugen, men det er ikke altid nemt.

Når jeg er i syden leger jeg meget med min bror og min svigerinde, som er vilde med padel.

Et ønske om at spille turneringer for at måle dit niveau

Jeg vil gerne lave flere turneringer, jeg appellerer til folk, der gerne vil lave dem sammen med mig. Jeg vil gerne være i stand til bedre at måle mit spilleniveau. Jeg føler, at jeg er i fremskridt, men jeg vil virkelig gerne komme videre, især i forsvaret. Jeg har stadig fremskridt, især med de dobbelte vinduer, det går lidt i panik!

Turneringer er den bedste måde at komme videre i padel. Jeg lavede en P250 med min bror, niveauet var virkelig for højt, men det var en fantastisk oplevelse, jeg forstod mange ting på jorden.

Fortsæt med at lære med din kaptajn Laura Clergue

Vi arbejder sammen på Canal +, det er dejligt at have ham med. Hun gav mig nogle råd og bad mig om at være sikker på mine skud, ikke at tage nogen risiko. At ofte bruge min baghåndsvolley, som hun synes er ret god.

charlotte gabas
Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.