Cedric Catterman, leder af Padel Factory Pau, kommer til vores mikrofon under anden fase af Cupra Padel Tour 2024.

En helt ny klub med otte numre

”Jeg startede videre padel i 2019, og det var virkelig en favorit. Og så stillede jeg mig selv spørgsmålet om helt at skifte karrierevej og pludselig starte et projekt padel. Jeg startede mit projekt på det tidspunkt, og det blev implementeret i 2020 på en første klub med fire felter. Der var en god dynamik, det tog fart meget hurtigt, og jeg besluttede at starte på et otte-spors projekt, og vi åbnede der for ganske nylig omkring 200 meter fra den gamle og på et projekt med 8 pladser på ny grund.” 

”Jeg havde allerede spillet lidt tennis, men det var egentlig ikke min yndlingssport, det var mere squash, som jeg spillede ret regelmæssigt, en eller to gange om ugen, men ikke på et højt niveau. Ketsjerspil har altid været en passion for mig: ping-pong, også en lille pelota."  

Cedric Catterman

Fremragende feedback til Cupra Padel Tårn!

"Vi har fået rigtig god feedback. Jeg oplevede det som spiller sidste år kl PadelNBlock i Mont-de-Marsan, jeg kender klubben og managerne meget godt, og jeg blev kontaktet af Cupra for at tage dette skridt. Det var vigtigt for mig at gøre det, for som spiller havde jeg det fantastisk med mange aktiviteter, det er åbent for alle, for børn, for tilskuere...

Den feedback, jeg har fået der, er store øjeblikke for alle, tilskuerne, spillerne, børnene. Det er en begivenhed, der er værd at vedligeholde!" 

https://youtu.be/5zIjLl1Brl4
Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.