Det er officielt: StarVie annoncerede via en pressemeddelelse kontraktforlængelsen mellem det spanske mærke og Cecilia gentager.

Den 31. marts ønskede den argentinske spiller, tidligere nummer 1 i verden, at demonstrere sin tillid til Starvie ved at fortsætte eventyret med hende.

Et tillidsforhold mellem spilleren og brandet

"Jeg ankom kl StarVie i 2011 og at blive knyttet til mærket i endnu et år gør mig meget glad.
For mig er de som min familie, og jeg håber at kunne fortsætte eventyret med dem, indtil den dag, jeg beslutter mig for at gå på pension.

Og selvom jeg stopper med at konkurrere, vil jeg stadig være forbundet med StarVie på nogen måde. så jeg kan fortsætte med at bringe dem al min erfaring og dermed give dem mulighed for at forbedre sig dag for dag dag, som de allerede har gjort i flere år”Han kommenterer Cecilia.

Jorge Gomez de la Vega, administrerende direktør for StarVie betroede sig til denne udvidelse: "Det er en ære for os Cecilia samarbejder et år mere med brandet. Hun er et eksempel på professionalisme og selvoverskridelse. Hun er med tiden blevet et indiskutabelt medlem af teamet, og vi håber, at dette forhold vil fortsætte et par år endnu.".

En succesfuld karriere

Hvis den argentinske spiller i øjeblikket indtager den 34. plads i WPT-ranglisten, skal det huskes, at hun var 4 år på førstepladsen i verden.

Argentina har vundet 24 internationale turneringer og blev i 2004 og 2006 kronet som verdensmester med Argentina.

Hvis 20×10 er hendes yndlingssted, ser det ud til, at spilleren også udmærker sig ved mikrofonen i WPT, da hun fungerer som konsulent under kampe på engelsk for Movistar-kanalen. Hun bringer al sin ekspertise og analyse til spillet.

Tilknyttet Julia polo, vil hun møde denne onsdag morgen Alix Collombon og Jessica Castello i 1/16. runde af WPT Alicante Open.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.