Camille Sireix, 25, er en talentfuld eks-tennisspiller, der har ambitionen om at blive en af ​​de næste hovednavne i padel Fransk. Interview.

" Jeg elsker alle de følelser, der deles og al søgen efter løsninger som et team "

Padel Magazine – Camille, kan du præsentere dig selv eller fortælle os, hvordan du befinder dig i padel ?

Camille : “Mit navn er Camille, jeg er 25 år gammel, jeg kommer fra Paris, og jeg er en ex-15 i tennis. Jeg har en noget atypisk baggrund, fordi jeg blev involveret i tennis i udlandet, mens jeg fortsatte mine studier i Paris-Dauphine. 

Jeg elskede allerede double i tennis, og jeg serverede og volleyede i singler med mange hits, så da jeg opdagede padel, jeg havde det med det samme!

Det var min livslange tennistræner Patrick Tachet, der introducerede mig til padel otte måneder siden. Det, der virkelig tiltrak mig, var at spille to på banen med alle de mentale og taktiske aspekter, der følger med det. Jeg elsker alle de følelser, der deles og al søgen efter løsninger som et team. Derudover på det fysiske plan, den eksplosive side af denne sport via smashes og de mange løb glæder mig virkelig, har jeg indtryk af at udtrykke mig fuldstændig! Sammen havde vi det virkelig sjovt, og han blev også forelsket i denne sport! "

Et gavnligt ophold i juli sidste år i Pablo Aymas akademi!

Padel Magazine – Har du et projekt i padel, og træner du meget?

Camille : “I Frankrig trænede jeg lidt, men jeg spillede meget. Jeg ville prøve et intensivt kursus i Spanien i Pablo Aymas akademi i juli for at komme videre, og jeg kunne godt lide det! Så jeg besluttede at tage tilbage dertil i sæsonen 2022-2023. Jeg er baseret i Barcelona, ​​og jeg træner med Xavi Figols. Jeg deler mit eventyr på min Instagram-konto: (@camille.sireix) hvis du vil følge mig!

For øjeblikket veksler jeg mellem individuel træning, for at komme teknisk videre på det basale, og kollektiv træning for at kunne sætte mit spil op og udvikle de taktiske aspekter. Jeg glæder mig stadig til at konkurrere med de andre piger ved turneringerne så hurtigt som muligt!

Hvad angår konkurrencen præcist, har jeg stadig spillet lidt i franske kvindeturneringer, da jeg indtil nu næsten kun har spillet i herreturneringer.

Jeg er en ret aggressiv venstreorienteret spiller i alle aspekter af mit spil. Jeg udforsker stadig på partnersiden for at finde en pige at rykke op på ranglisten med. I øjeblikket har jeg ikke en fast partner endnu."

Tilpasningsvanskeligheder relateret til tennis

Padel Magazine : Hvad er det sværeste for dig? Hvilke aspekter af spillet arbejder du mest med, dine stærke sider, dine svage punkter?

Camille : “Hold ikke op med at spille, når bolden passerede mig. Jeg begynder at forstå det, men jeg stopper stadig nogle gange. Tennis har virkelig sat sit præg på mig!

Jeg arbejder også meget med efterglasforsvaret. Det er det mest komplicerede for mig at vide, at jeg godt kan lide at blokere før glasset, men hey, du skal lade bolden passere fra tid til anden! Hvad der også ændrer sig med tennis er forberedelsen. Så snart du formår at forberede et slag mod padel, det gør en kæmpe forskel i dit spilleniveau. 

Ved ulemper i farten og i luften har jeg det sjovt! Det er skud, der, selvom de er lidt anderledes, er mere velkendte for mig og minder mig om doublen i tennis. Det havde jeg selvfølgelig aldrig gjort viboras eller par 4'er før, og jeg arbejder med de skud. Par 3 er mit yndlingsslag med dropshot og alle de små bolde i fødderne!

Endelig er mit svage punkt den taktiske ledelse, som jeg ikke helt behersker, og min stærke side, tror jeg, er to-spiller-spillet. Jeg kan godt lide tanken om at være et team og alt hvad det indebærer."

"Jeg vil gerne være i stand til at slutte mig til det franske hold, så snart jeg har bevist mig selv"

Padel Magazine : Hvad er dine ambitioner i Frankrig, i udlandet ?

Camille : ”I Frankrig vil jeg gerne være i stand til at lave de store turneringer og være blandt de bedste spillere. Jeg vil også gerne være med til Frankrigs hold, så snart jeg har bevist mig selv. Jeg var spiller for det franske tennishold, og det var en af ​​mine bedste oplevelser, jeg håber at kunne genopleve det i padel !

I udlandet vil jeg helt sikkert spille på den catalanske bane for at begynde at prøve at konkurrere med spanske og udenlandske spillere. Det er et kredsløb, hvor der er mange meget gode spillere, og det kan være formativt for mig. Selvfølgelig tænker jeg på at spille på WPT eller FIP'erne, men alt til sin tid! "

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.