Italiensk dagligt Corriere dello Sport tog turen til padel. I dag er det med italiensk-argentinsk Andres Britos for Corriere at tale om hans udsigter for 2021.

La kultur padel i Argentina

”Jeg opdagede padel som barn fulgte min far til byklubber, hvor jeg sammen med andre børn spillede uden for "buret" og prøvede at efterligne de voksne. "

”Da jeg var 12 begyndte jeg at tage lektioner med min bror og nogle af mine venner, og da jeg var 15, konkurrerede jeg i mit første junior-verdensmesterskab i Spanien. Jeg blev professionel spiller som 20-årig og deltog i World Padel Tour for første gang fem år senere. ”

Britos Inzerillo-pyramider flyver

På den italienske turné med Tapia

”Jeg er virkelig beæret over at deltage i Italiensk Serie A mesterskab, som jeg har argumenteret for i 4 år nu. I år vil jeg bære trøjen fra Magic Padel i Rom, i selskab medAgustin Tapia".

”Med min dobbelte nationalitet fylder det mig at spille i Italien med stolthed, fordi min bedstemor var italiensk. Jeg er også heldig at være en del af det italienske landshold, som jeg deltog i verdensmesterskaberne i Paraguay, derefter europamesterskabet i Spanien, indtil 2019, hvor vi spillede en episk finale mod Frankrig i Romog fik titlen Europæiske mestre. For mig og mine holdkammerater var det et meget rørende øjeblik, hvor vi følte offentlighedens stærke hengivenhed. Det er en uudslettelig hukommelse, og jeg troede aldrig, jeg kunne leve en så spændende oplevelse ”.

gustavo-spector-sejr-britos-italien

Express udvikling i Italien

”Det, der imponerer mig, er den hastighed, hvormed denne sport har udviklet sig i Italien. Hver gang jeg kommer tilbage til dette land, er jeg forundret over antallet af faciliteter og den hastighed, hvormed de bygges! Dette viser ikke kun succes med hensyn til sport men også med hensyn til økonomiske afkast og forretningsmuligheder. ”

”Præsidenten for FIP, Luigi carraro, gør et fremragende stykke arbejde for at vokse bevægelsen i Italien, både professionelt og internationalt ”.

Lovende 2021

”Når vi taler om WPT, vil mit mål være at være blandt de 28 bedste par. Med mine nationale holdkammerater forfølger vi drømmen om deltage i verdensmesterskaberne og at placere os blandt de fire bedste hold i verden. ”

”På et personligt plan er jeg ved at præsentere en nyt udviklingsprojekt som involverer Italien, og som vil bidrage til gør denne sport endnu vigtigere."

Andres Britos er meget aktiv i mange lande. Vi havde set ham kl P2000 af pyramiderne med Jérôme Inzerillo.

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.