Den franske nummer 1, Benjamin Tison, vender tilbage for Laurent Trupiano fra Vi elsker tennis på sine første skridt i padel jusqu'au World Padel Tour. Politik, turneringer, spillerforeninger, Benjamin siger det hele.

Udtræk.

Som Word-afspiller Padel Tour (WPT), inspireret af ankomsten af ​​QSI med støtte fra International Federation of padel at skabe endnu et professionelt kredsløb?

Jeg synes, det er gode nyheder, især da QSI's strategi er at styrke spillernes rolle yderligere, og især præmiepengene. Det er problemet med WPT, vinderen af ​​en etape tjener i gennemsnit 9 euro, og det er ikke nok. Ankomsten af ​​QSI er logisk, fordi padel eksplodere over hele verden. Det er derfor også nødvendigt at strukturere det høje niveau i forhold til markedsføring og underholdning. I 2022 kommer der derfor to kredsløb, og jeg spiller begge. Logisk set vil jeg spille 34 turneringer; Det er meget, men jeg vil ikke klage!

Teknisk spørgsmål: er det virkelig nyttigt at have en tohånds baghånd padel ?

Jeg havde forventet dette spørgsmål, jeg bliver ofte stillet det. Det er enkelt: Hvis bolden er foran mig, spiller jeg med to hænder; hvis den rører glasset, gør den det ikke. I dag er jeg sådan set den eneste, der praktiserer denne teknik, men jeg tror ikke, jeg bliver det så længe, ​​for mange spillere har forstået, at til gengæld for tjenesten, kan den anden hånd være meget nyttig og meget effektivt..

For at læse mere, det sker lige nedenfor!

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.