Interview med Benjamin Tison, fransk nummer 1, efter hans tab sammen med Victor Mena til Sergio Alba og Raul Marcos videre en score på 7/6 3/6 7/6 under første runde af anden udgave af Greenweez Paris Major.

Helt ærligt fortæller franskmanden os sin skuffelse over dette svære nederlag og taler om en skade, som kunne få konsekvenser for hans kalender, især for de franske mesterskaber i padel forventes om to uger.

Mange muligheder for at vinde dette spil

"Det var en kamp, ​​som vi ganske let burde have vundet i lige sæt. Vi havde en 5/2 føring med et dobbelt break i første sæt. Vi startede godt, dem, lidt mindre. Men situationen har ændret sig. Vi lukkede tre kampe ind, spillede en tie-break, hvor vi havde to setpoint, men vi tabte det.

I andet sæt vandt vi 6/3, på trods af at vi havde breakpoints i hver kamp, ​​vi kunne have vundet dette sæt 6/1 eller 6/0.

I tredje sæt førte vi 4-1 med en dobbeltpause, men min kondition faldt.”

Ben Tison

"Jeg ville ikke have spillet, hvis det ikke havde været Roland-Garros"

“Hvis det ikke havde været Roland-Garros, ville jeg ikke have deltaget i denne turnering. Jeg skadede mit håndled for ti dage siden. Jeg har ikke spillet siden. Jeg var på stærke antiinflammatoriske midler og mod slutningen af ​​kampen mærkede jeg et fald i energien.

Det var en fysisk krævende kamp med meget intensitet og lange stævner. Jo mere kampen skred frem, jo ​​sværere var det. Det var svært for Victor at ramme bolden, selvom han normalt gør det meget godt.

Forholdene udlignede kampen. Det var en god kamp, ​​men den bliver svær at overvinde. Det er sport, det er livet. Der vil være andre nederlag, andre sejre.

Når Victor spiller godt, opnår han sensationelle point. Jeg var stabil, men det var ham, der scorede og lavede fejlene. Mentalt var det svært for ham, for vores to modstandere kom fra hans akademi i Madrid, ledsaget af deres træner. Vi havde også vores træner, men jeg tror, ​​at ud af ti lignende kampe ville vi have vundet otte."

Ben tison vitor ledet coaching

"Hvis vi havde fortjent det, ville vi have vundet denne kamp"

“Jeg vil ikke sige, at det var en positiv kamp, ​​på trods af sammenstødet med højere rangerede spillere end os. Jeg er skuffet, for vi var så tæt på sejren. Jeg tror, ​​at hvis jeg virkelig fortjente det, ville jeg have fået det.

Jeg er meget udtryksfuld, hvad enten det er opmuntrende eller kritiserende. Victor er stadig ung og har været igennem nogle hårde tider. Vores forståelse på banen er god. Jeg stiller krav, endnu mere over for mig selv.”

Ben Tison

En usikker fremtid for de franske mesterskaber

“Med hensyn til fremtiden havde jeg planlagt at deltage i WPT i Madrid. Men med mine helbredsproblemer vil dette ikke være muligt. Jeg håber at være klar til de franske mesterskaber. Lægen anbefalede en måneds hvile. Jeg er ikke sikker på noget i øjeblikket, men jeg vil fokusere på min bedring og gøre status.

Med hensyn til de franske mesterskaber kan jeg ikke tage risikoen for en langvarig skade. Så jeg vil passe på mit helbred og gøre status. Jeg kan ikke garantere min tilstedeværelse, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at være der. Hvis jeg deltager, vil det være på anti-inflammatoriske, men jeg vil være næsten 100%, ligesom under GMP, hvor jeg synes, jeg stadig spillede godt. Jeg vil give alt for disse mesterskaber.”

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.