Til stede under første etape af Cupra Padel Vende sig imod Padel Hus Bordeaux, den tiende franske spiller Benjamin Grué vendte tilbage til begivenheden.

Et meget velorganiseret arrangement

“Jeg syntes, det var fantastisk at blande disse turneringer, P250, P25, mænd, kvinder, børn, som også var i stand til at interagere med os. Der var også en smuk Cupra POS, begivenheden var meget velorganiseret, så jeg vil vende tilbage med fornøjelse.”

"Amatørerne havde valget mellem at spille med eller mod os, mange ville spille mod os og serve, nogle var meget aggressive, de forsøgte at vinde point hurtigt. Vi tabte ikke en kamp, ​​men vi kom tæt på på visse afgørende punkter..."

Benjamin Grués råd til amatørspillere

"Størstedelen af ​​de fejl, vi finder blandt amatørspillere, er, at de laver mange utvungne fejl, mange skud, hvor de vil spille meget hurtigt. De burde være i stand til at kvadratiske deres spil lidt, finde lidt flere områder i stedet for at ville gå fra styrke til styrke ved at være mindre strenge og derfor lave en masse fejl.”

Nye mål for 2024

“Jeg omfokuserede mine mål lidt i år, hovedmålet var at nå verdensmesterskaberne over 35 år, men jeg blev ikke udtaget, så jeg var nødt til at vende lidt om. Jeg spillede en del på den franske bane, fordi jeg kommer tilbage fra en skade, jeg testede to turneringer med spaniere, og jeg kunne virkelig godt lide det, så hvorfor ikke gentage oplevelsen i slutningen af ​​året, og hvis jeg kan, og at jeg er i god form i anden del af sæsonen for at tage tilbage til nogle turneringer i udlandet.

Jeg har altid som mål at gøre ting, der gør mig glad, fordi jeg er lidt i slutningen af ​​min karriere. Det er derfor, at denne slags begivenheder får mig til at føle mig godt tilpas, at transmittere, at være sammen med mennesker. Jeg ser lidt mere padel på denne måde nu: Jeg nyder turneringerne, men også under de lektioner, jeg giver på Big Padel, under begivenheder, hvor jeg kan sende."

Interviewet i sin helhed:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !