Finalist i P2000 af PadelSkud Caen, Benjamin Grué ser tilbage på konkurrencens forløb og sin premiere med'Spanske Miguel Gonzalez.

Stadig arbejde…

"Det er første gang, vi spillede sammen med Miguel. Vi havde en lidt gradvis start på lørdag med en sejr i første runde 6-4 6-2 og derefter en sejr i kvartfinalen 6-4 6-4. Desværre blev Benoît Theard under vores semifinale skadet, og han og hans makker Thibaud Pech måtte trække sig. I finalen stod vi over for to spillere, der er vant til at spille sammen (Bergeron og Moreau), som viste stor intensitet fra start. Det er spillere, der spiller meget godt, scoren er svingende (6-1 6-1), men resultatet er logisk. På trods af alt har jeg nogle positive ting, fordi jeg nåede finalen i turneringen, men jeg har stadig arbejde at gøre for at nå deres niveau”.

“Første gang jeg spillede med en spanier, Aitor Garcia, ved P1500 i Bordeaux, vandt vi. Denne titel gav mig lyst til at fortsætte i en stor turnering med ham, men Aitor kunne ikke tage til Caen, fordi han var til P2 i Asuncion. Så jeg prøvede at kontakte flere spillere, indtil Miguel Gonzalez accepterede. Det interessante er ikke kun selve turneringen, men snarere alle de diskussioner, vi kan have mellem os. At være omkring den slags spillere hjælper mig med at komme videre. Det er den følelse, jeg følte under min turnering med Aitor, og det var derfor, jeg ville gentage oplevelsen. Tanken er at udvikle sig og lære af disse spillere.”

At betale for din partner: ikke et problem!

”Vi har en aftale sammen om udgifter og præmiepenge, der går til ham. Det var ikke min hensigt i starten, men jeg havde ikke en partner, så denne idé kom til mig for at prøve med Aitor. Jeg kunne lide det så meget, at jeg sagde til mig selv, at jeg skulle nyde min karriere, og jeg ville spille store turneringer med gode fyre for at konkurrere mod de bedste. Det er et personligt valg, men jeg forstår, at andre mennesker har andre synspunkter. Jeg fortryder ikke dette valg, for ved begge lejligheder (Aitor og Miguel) føler jeg, at jeg lærer, og at jeg gør fremskridt. Dette giver os mulighed for at komme videre, og jeg tror også, at offentligheden er glad for at se denne type spillere i disse turneringer. Jeg risikerer at gentage oplevelsen i andre turneringer.”

En første turnering uden smerter i 2024

”Det, der er kompliceret for mig, er, at jeg er 36 år og har et professionelt liv som underviser af padel. Jeg forsøger stadig at gå til FIPs fra tid til anden, men primært til turneringer, hvor jeg gerne vil hen. Jeg spiller ikke det internationale kredsløb som dem (Bergeron, Moreau, Gonzalez...) og derfor det faktum, at vi ser et hul udvikle sig med disse spillere."

“Jeg kom her for at evaluere mig selv fysisk over 4 kampe, og til sidst kom jeg ud af turneringen uden smerter. Dette er en af ​​de første gange, det er sket for mig, siden jeg vendte tilbage fra en skade i januar sidste år. Jeg er meget tilfreds med denne turnering med hensyn til fysisk tilstand.”

Returnerer Grué/Cancel-parret?

"Jeg skulle gøre året sammen med Maxime Forcin, men han besluttede at deltage i de franske mesterskaber med Dylan Guichard. Jeg var derfor nødt til at finde en partner til disse mesterskaber og også før, for at forberede dem bedst muligt. Vi besluttede derfor med Ludovic (Annuller), at vi skulle lave turneringer sammen for at forberede os til disse franske mesterskaber, mens vi fortalte os selv, at hvis vi ville spille med andre spillere i nogle få vigtige turneringer, kunne vi gøre det. Fra nu af vil vi lave turneringer sammen, startende med P1500 i Sète."

Nogle FIP'er denne sommer?

“I næste uge laver jeg P1000 i Narbonne med Alexis Coulombeau, derefter P1500 i Sète med Ludovic Cancel. I slutningen af ​​disse to turneringer vil jeg gøre status og se, om jeg kan lave noget FIP ​​i løbet af sommeren afhængigt af destinationerne. »

"For Bordeaux P2 er der kun 4 Wild-Card, to til tabellen og to til kvalifikationerne. Jeg synes ikke, jeg er på niveauet, og jeg synes, der er spillere, der fortjener det meget mere end mig, hvad enten det gælder niveau eller alder."

Hele interviewet:

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.