Benjamin Tison har besluttede at slå sig sammen med den erfarne Martin Sanchez Piñeiro for at fortsætte sæsonen. Han forklarer os dette valg.

"Det skete naturligt"

“Martin havde ringet til mig for to måneder siden, da han havde skiftet partner, jeg havde fortalt ham, at jeg fortsatte med Teo. Der talte vi igen, og vi besluttede at spille sammen. Vi har altid haft det godt, og desuden, da hans kone bor i Barcelona, ​​vil han være i stand til at komme og træne med mig ret ofte.

Det skete naturligt, vi kommer rigtig godt ud af banen udenfor banen, og han er en, der har enorm erfaring, som har været i verdens bedste, og som spillede i en kvartfinale i sidste sæson under Valladolid Masters."

En flot udvikling

For første gang i sin karriere vil Benjamin Tison dele banen med en spiller, der var en del af cremen padel global.

"Da jeg besluttede at tage til Spanien, hvis nogen havde fortalt mig, at jeg ville spille med Martin Sanchez Piñeiro en dag, ville jeg ikke nødvendigvis have troet det!"

Fra nu af kan vi ikke vente med at se, hvad denne nye forening vil give!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !