Vi interviewede Bastien Blanqué, 116. spiller i placeringen af World Padel Tour. Han taler om sine meget travle nyheder med hensyn til konkurrencer og hans trænerbytte!

“Hjælp Thomas med at komme videre”

Padel Magazine : Kan du fortælle os om de to turneringer, du afholdt med Thomas Leygue på World Padel Tour ? Hvad er din rolle i dette par?

Bastien Blanqué: ”Jeg har det godt på trods af de gennemsnitlige resultater på WPT i starten af ​​sæsonen. Jeg arbejder godt, jeg er tilfreds med mit niveau af spil under træning, min fysiske tilstand. Mentalt har jeg det godt, jeg skal være tålmodig, og resultaterne vil komme.
Med Thomas er det et andet projekt end det jeg har kendt før. Vi tilbyder også et andet spil, mere moderne, måske lidt mindre struktureret end før, hvis jeg sammenligner, men meget mere stødende, luftigt og dynamisk.
Min rolle er at hjælpe Thomas med at komme videre, han er talentfuld, han har potentiale, han skal lære og udvikle sig, vi snakker meget, vi kommer meget godt overens.
Vi havde en meget god FIP i Jaen ved at vinde 3 kampe og en med et meget godt spilniveau gennem hele konkurrencen.
På den anden side var det første spil på WPT med Thomas kompliceret. Han havde meget pres, det er normalt første WPT med et nyt projekt, det første spil var gennemsnitligt på grund af manglende afslapning.
Sidste uge på den anden WPT var meget bedre, vi var begge afslappede, og vi havde en meget god første kamp med sejr. Bag det taber vi mod Garcia / Vera, de spillede rigtig godt, så der er ikke meget at sige, vi skal fortsætte med at lære og udvikle os sammen. ”

En ny træningsgruppe

Padel Magazine : Dine personlige nyheder har udviklet sig enormt, siden det er slut med Ramiro Choya. Hvordan gik denne adskillelse med din “hjertetræner”? Hvem træner du med nu?

Bastien Blanqué: ”Ja med Ramiro besluttede vi at afslutte vores samarbejde for øjeblikket, vi havde alligevel startet sæsonen sammen og med Thomas også. Bag det ville han ikke længere tage sig tid eller energi til at gå tilbage til et projekt med en træningsgruppe som årene før med Paquito Navarro, Alex Ruiz, Pedro Alonso, os osv. Vi diskuterede det, jeg var meget ked af at stoppe projektet med Choya, fordi han er en anden far for mig, han betyder meget, fordi jeg ikke ville være her uden ham i dag.

Vi var nødt til at trække de positive punkter og mulighederne, så vi sluttede os til StarVie Academy (CARStarVie) med Thomas, med Juanjo Gutierrez, Gaston Malacalza og Gerardo Derito som vores træner. Vi er omkring tredive spillere, vi træner hver morgen kl. 10 på VITA10 (red.anm .: i Boadilla Del Monte, nær Madrid). Vi har i gruppespillere som Javi Ruiz, Uri Botello, Cok Nieto, Tito Allemandi, Bea Gonzalez, Javi Rico og så videre.

Alt går rigtig godt for os, vi blev meget godt modtaget, en meget dynamisk gruppe med gode trænere! ”

Valgt til at repræsentere Europa!

Padel Magazine : Du blev valgt til Amerika vs Europa som finder sted i Sverige. Hvordan blev du valgt? En spiller, som du specielt gerne vil dele sporet med? Spillere, du gerne vil møde?

Bastien Blanqué: ”Jeg er meget glad og stolt af dette valg. Denne ekstraordinære begivenhed burde have fundet sted sidste år, men den blev udsat på grund af Covid.
Det finder sted i Bastadn, Sverige, i slutningen af ​​juli. Konkurrencen bliver skør med et Ryder Cup-system i golf eller Laver Cup i tennis, et Amerika-hold mod et europæisk hold.

Til udvælgelsen er Lisandro Borges arrangør, og som har valgt spillere og kaptajner. Ramiro ringer en dag til mig og fortæller mig, at Lisandro leder efter en venstreorienteret spiller til at afslutte holdet. Det vil enten være en fransk, italiensk eller portugisisk spiller. Ramiro foreslog flere spillere inklusive mig og et par dage senere blev jeg overrasket over at modtage et opkald fra et argentinsk nummer. Det var Lisandro Borges, der inviterede mig til denne begivenhed. Selvfølgelig sagde jeg ja med det samme, jeg var super glad. Det bliver en skør oplevelse. Jeg vil lære meget.

Jeg ved ikke endnu, om jeg vil spille mange kampe givet sæt!
Drømmen ville være at spille mod Belasteguin, der har været mit idol siden jeg var barn. Jeg lærte meget om padel ser Bela spille på Padel Pro Tour på det tidspunkt, så det ville være en kæmpe chance! ”

Bastien Blanqué stjæler Alicante World padel Tour

”At blive sået i preprevia på World Padel Tour"

Padel Magazine : Vi har et meget rigt år med hensyn til padel. Hvad er dine mål i de forskellige konkurrencer? Planlægger du at fortsætte med Thomas på WPT? Desuden tror du, at det i udvælgelsen er nødvendigt at holde de par, der udvikler sig sammen hele året?

”Ja programmet er super travlt, jeg tror ikke, vi har en gratis weekend før slutningen af ​​november! Det er dejligt, jeg er glad. Efter det komplicerede år 2020 er vi alle glade for at komme tilbage til konkurrencen.
Målene forbliver de samme, at have det sjovt, at komme videre, at lære, og resultaterne vil komme. Jeg fokuserer ikke bare på resultater!

Med hensyn til det vigtigste mål, der stadig er WPT, har vi med Thomas spillet to turneringer sammen. Jeg har mange point i år, jeg er 116. Jeg vil gerne finde en spiller omkring min placering for at kunne blive seedet i preprevia. Jeg taler meget med min træner Juanjo for at se de muligheder, vi kunne have.
Jeg håber, at vi sammen med Thomas bliver udvalgt sammen til EM. Jeg kan godt lide at spille for Frankrigs hold, jeg vil meget gerne dele det med ham. Selvfølgelig, hvis træneren ønsker at ændre og blande parrene, vil vi give alt for holdet. Vi er heldige at kunne variere parrene, hvorfor ikke bruge det, hvis det er nødvendigt!
Vi håber også at komme tilbage til det franske kredsløb så hurtigt som muligt, fordi det mangler ikke at spille i Frankrig! ”

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.