Det er gennem hans sociale netværk, der Bastien Blanque meddelte torsdag, at eventyret mellem ham og Babolat var ved at være slut.

Det er faktisk under en besked på hans side Linkedin eller endda på sin Instagram-konto, at den unge spiller fra Toulouse ville takke Lyon-mærket for disse 5 års god og loyal service.

Et smukt budskab, der godt opsummerer de sidste år og det forhold, Bastien havde til den franske udstyrsproducent.

Bastien blanqué babolat padel 2020

 

Det er gennem følgende ord, at Frankrigs vicemester i titel udtrykte sig om denne ende af samarbejdet:

"En side vender... Jeg annoncerer afslutningen på mit samarbejde, som varede 5 år, med udstyrsproducenten Babolat, et exceptionelt fransk mærke, med gode værdier. Babolat er en del af mit liv. I de værste som i de gode tider holdt de aldrig op med at støtte mig og opmuntre mig. Jeg vil gerne takke fra bunden af ​​mit hjerte Babolat uden hvem jeg ikke var taget til Spanien, og uden hvem jeg ikke kunne have vundet alle disse titler. 3 gange mester i Frankrig i 2017-2018-2019, og en titel som vicemester i Frankrig 2021 med Thomas leygue ! Vi kan se tilbage på disse mange år sammen og være tilfredse med det, vi har opnået.   
Tak igen for alle.
Vi ses snart ved kanten af ​​banerne, til nye eventyr”
.

Nu kan vi ikke vente med at finde ud af, med hvilket mærke Bastien fortsætter sit sportseventyr.

Sag til følge

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.