Yann Auradou og Manuel Vives har besluttet at slå kræfterne sammen i Frankrig til sæsonen 2022. Fokuser på dette par, som allerede er begyndt at blive talt om.

En særlig sæson

Padel Magazine : Yann, hvad er din vurdering af denne 2021-sæson?

Yann Auradou: Det store negative punkt i denne sæson har været COVID, som fik os til at starte turneringerne i juni. Altså en meget kort sæson, som startede meget godt med en udtagelse til den franske holdpraktik i Perpignan, hvor jeg spillede rigtig godt.
Så en rigtig god 3. plads ved P2000 i Perpignan med Flo Valsot. Vi lærte hinanden at kende på stedet, og vi slog til med det samme.
Så havde vi en meget flot turnering på FIP de Canet, hvor vi tilbragte 4 runder, og vi tabte i en meget tæt kamp mod to Top 100 WPT-spillere, vant til previas (bemærk: Jaime Muñoz og Fran Ramirez Navas).

auradou valsot canet fip

Desværre slutter vi ikke året, som vi ønskede: en første runde ved P2000 af pyramiderne mod det absolut bedste hold i 1/16 (bemærk: Scatena / Torre). Endnu en meget tæt kamp, ​​som vi ikke vandt. Men den største skuffelse var de franske mesterskaber, hvor vi sluttede på 9. pladsen, da vi havde et bord at håbe på bedre.

Et nyt Auradou / Vives projekt

Padel Magazine : Yann, vi ser dig ofte med nye partnere, Manu vil være den rigtige i 2022?

Yann Auradou: I 3 år har jeg skiftet partner hvert år. Jeg skiftede side i mellemtiden, så var der dette partnerskifte i starten af ​​2020, som ikke skulle være sket, og i år besluttede jeg mig for at skifte, fordi jeg ville have en partner, som jeg kunne træne med. .
Desværre, Flo Valsot, der bor i Syden, så vi kun hinanden til turneringer, så det var umuligt at sætte tingene på plads.

Så jeg kommer til at spille med Manu Vives i denne sæson. Nej nej jeg tabte ikke et væddemål (griner).
Jeg opdagede Manu for 2 år siden, og han er ikke holdt op med at forbedre sig siden da. Vi har den samme træner Fabrice Ortiz, og vi skal træne alle 3. Han er ung, har et stort potentiale og et fantastisk projekt! Jeg er ikke i tvivl om, at han vil være i Top 20 om et stykke tid.
vores første P1000 var også meget positiv, fordi vi tabte i semifinalen mod det vindende hold i turneringen, Blanqué / Inzerillo, i 3 sæt.
Og ja, jeg er lidt træt af at skifte partner hele tiden, og jeg ved, at med Manu fandt jeg min guldklump!

Padel Magazine : Manu, for dem der ikke kender dig endnu, fortæl os lidt om dig selv!

Manu Vives: Mit navn er Manuel Vives, jeg er 22 år gammel, og jeg kommer fra de parisiske forstæder (Montreuil). Jeg praktiserer padel i 2 et halvt år i den berømte klub af Padel Horisont! Før det gjorde jeg omkring femten år i tennis på et anstændigt niveau.

Jeg opdagede padel efter mit 3. år i træk med tennisskade, og bemærkede, at jeg var skadet i tennis, men ikke i padel. Jeg blev hurtigt hooked, jeg accepterede hurtigt at være dårlig i starten med vinduerne, og at slippe af med tennisautomatikken. Jeg må indrømme, at jeg havde chancen for at starte Padel Horizon hvor personalet og i særdeleshed Fabien Veber var super seje og gav mig lyst til at fordybe mig endnu mere i dette miljø.

Manu Vives Bordeaux 2021 4padel

Padel Magazine : Følte du hurtigt, at du kunne blive en god spiller? Hvad var de første afkast?

Manu Vives: Ja ret hurtigt følte jeg, at jeg var i stand til at nå et godt niveau. Jeg fortalte mig selv, at de bedste franske spillere for det meste var tidligere gode tennisspillere, og at vi "bare" skulle øve meget og tage os tid til at "spille". padel”: Lær at håndtere vinduerne og de tekniske bevægelser, der er specifikke for denne sport. Jeg var også overbevist om, at jeg kunne kompensere for min tekniske forsinkelse sammenlignet med andre med mine fysiske tennisegenskaber, som tilpasser sig meget godt til padel.
Den første tilbagemelding var meget positiv, jeg fik at vide, at jeg havde store fysiske og slagkvaliteter. Fabien dirigerede mig til padel generelt og om, hvordan man kommer hurtigt videre. Han integrerede mig hurtigt i spil på et godt niveau eller mod spillere med et "godt". padel”, jeg tror, ​​det var det, der hjalp mig mest.

Padel Magazine : I dag er du fuldt med på padel ?

Manu Vives: Det har været 4 måneder, at jeg har investeret fuldt ud i padel, som da jeg var i et rigtigt tennisprojekt: fysisk træning og padel Per dag. Mit mål er hurtigt at bestige klassementet og indhente min tekniske og taktiske forsinkelse ved at øve så meget som muligt. Jeg vil prøve at holde dette tempo hele året rundt og se, hvor langt det tager mig.

"Fem spillere over pladsen i Frankrig"

Padel Magazine : Yann, når du ser det nuværende franske hold, er du så lidt skuffet?

Yann Auradou: Ah Team Frankrig... Jeg plejer ikke at klage. Der er en træner, han træffer sine valg, og holdet fungerer godt sådan, man skal bare se resultaterne!

Alexis ringede til mig for at fortælle mig, at han valgte François frem for mig. Det er legitimt, François blev nummer tre i det franske mesterskab. Jeg er glad for ham, han er en god fyr! Men jeg tror, ​​at hvis jeg var blevet taget i hans sted, ville det også have været legitimt. Vi skal acceptere trænerens valg.
Jeg tror, ​​der er 5 spillere i Frankrig over de andre, 4 er gået til Qatar. Bare rolig, det er ikke mig den femte (griner).
Bagefter er niveauet meget homogent mellem de 3 andre plus et par ikke udvalgte. Jeg er ikke bedre end dem, men jeg har det heller ikke værre. Desværre synes jeg, at vores resultater med Flo kom for tidligt på året og måske blev lidt glemt... Vi er de eneste, der har slået Bastien og Thomas med mestrene fra Frankrig. Selvom jeg er klar i hovedet, og de ikke havde samme niveau i juli som i september, så synes jeg, det kunne have tællet. Plus det faktum, at vi spiller en stor kamp mod Top 100 WPT...

Det bliver til næste gang, håber jeg, jeg ville elske at være i teamet med mine to barndomsvenner: Ben Tison og Adrien Maigret.

Yann Auradou fip rise canet flyve

Padel Magazine : Manu, når du ser det nuværende Team France og de resultater, som du har kunnet opnå her eller der, fortæller du dig selv, at det godt kunne gøre det?

Manu Vives: ”Jeg tror, ​​at det om lidt mindre end et år vil være muligt at rykke et par pladser på holdet. Der er tre eller fire spillere, der stadig har en god margin, men der er en måde at komme ind i den førende gruppe. Jeg er kun i begyndelsen af ​​min læretid. Jeg er ung og motiveret, jeg vil give mig selv midlerne til at råde bod på denne forsinkelse så hurtigt som muligt. Og så er der bortset fra mig også en halv snes unge mennesker, der presser på, og som også vil have en stor indflydelse i de næste måneder. Det er dejligt og det motiverer maksimalt at se, at den padel udvikler sig lige så hurtigt."

Manu Vives 4Padel Burgund 2021

Padel Magazine : Sidste spørgsmål, hvad synes du om din partner? Vær forsigtig, vi vil have sandheden!

Manu Vives: “Jeg tror, ​​han er en af ​​de 5 bedste franske højrefløjsspillere, så jeg siger til mig selv, at jeg er ret heldig at kunne spille med ham. Han er super stærk, han er en fremragende forsvarsspiller, kompakt på farten og fysisk følger han næsten mit tempo! Vores to kampe hænger godt sammen, vi er begge meget dynamiske, og jeg vil gerne være i stand til at bringe ham en aggressiv kamp, ​​så vi kan udvikle os på et meget godt niveau. Under alle omstændigheder håber jeg, at denne forening holder, at vi vil gøre fremskridt og nå vores respektive mål.
En stor tak til Loïc Revol og Fabien Ortiz, som gjorde dette møde muligt.”

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.