Arnaud Laudebat, amatørspiller i P25 på anden etape af Cupra Padel Tour 2024, som fandt sted kl Padel Factory, giver os sine indtryk.

”Jeg tog mit kørekort kl Padel Fabrik for to eller tre uger siden at lave P25. Ellers spiller jeg her af og til i løbet af ugen, normalt tirsdag aften. Grunden til min deltagelse i turneringen er, at min fætter ville have os til at deltage i en turnering sammen i P25, og han fortalte mig om Cupraen. Padel Rund. Da jeg var ledig, gjorde vi det sammen. 

Med hensyn til turneringsresultater var det ikke fantastisk for os. Vi spillede tre gruppekampe, vi tabte den første og den anden, men vi vandt stadig den tredje...

Helt ærligt, arrangementet er generelt super hyggeligt, det var en fantastisk dag synes jeg!”

https://youtu.be/uVTqwDjqTQg
Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.