Efter hans udstilling med Sylvain Wiltord, Benjamin Tison og Cyril Hanouna (vundet 6/1 6/4 af Hanouna/Tison-parret) som gardinløfter til finalen i Greenweez Paris Premier Padel Major, går Arnaud Clément til mikrofonen af Padel Magazine.

Padel og tennis meget komplementære

Franck Binisti: "Her er vi på den centrale bane og ikke en hvilken som helst bane, den af ​​Philippe-Chatrier, hvor du plejede at spille tennis, og nu er du her kl. padel, kommer der flere af den slags?”

Arnaud Clement: ”For mig ved jeg det ikke, men her bliver der flere og flere af dem! Jeg var bange for, at landet af padel lidt lille i midten af ​​Chatrieren, men i sidste ende er den meget velproportioneret, og det var et fantastisk øjeblik for os mellem venner.”

Wiltord Clément udstilling siddende stol 2022 Roland Garros

Franck Binisti: "Godt proportioneret og fansene reagerede!"

Arnaud Clement: "Der var et par mennesker, foruden et mytisk stadion for fransk tennis og for hele Frankrig, så det var virkelig meget hyggeligt"

Franck Binisti: "Lad os tale lidt om din baggrund, kunne vi forudse denne eksplosion af padel ? "

Arnaud Clement: "Jeg har spillet i fem år, og nogle, inklusive dig, havde forestillet mig denne eksplosion, tror jeg! Jeg havde ikke tænkt på det, men jeg oplevede det. Jeg begyndte at spille, og jeg nød det, så ville jeg begynde igen, spille igen dagen efter og dagen efter, og selvom jeg stadig kan lide at spille tennis, tror jeg, at de to sportsgrene er meget komplementære. Selvom jeg spiller lidt mindre i øjeblikket, er det padel jo mere du spiller, jo mere vil du spille igen.

Snart weekend padel med Arnaud Di Pasquale?

Franck Binisti: "For ikke længe siden, vi så dig meget med din hjertepartner Arnaud Di Pasquale. Folk vil gerne se dig igen på pisterne, sker det snart?

Arnaud Clement: ”Ja hvorfor ikke, hvis vi har tid, og hvis vores fysik tillader det, fordi vi begge havde problemer. Vi elsker stadig at spille sammen, og hvorfor ikke snart have en dejlig weekend sammen”.

di pasquale clement roland garros padel

Franck Binisti: "Og hvorfor ikke de regionale faser eller endda de franske mesterskaber?"

Arnaud Clement: "Det ville være fantastisk, du ved, at jeg elsker de regionale faser og kvalifikationerne, men på nationalt plan er niveauet nu meget stærkt, så det ville være meget svært at kvalificere sig. Det kan blive en rigtig god udfordring til næste år!”

Franck Binisti: "Nå, det er bemærket til næste år udfordringen med at se Arnauds i de regionale kvalifikationer! Tak Arnaud!”

Du finder videoen lige herunder:

Mario cordero

Mario Cordero er en god tekniker fra holdet. Han observerer, han analyserer, han vender tilbage til temaer for at bringe sin ekspertise. Komplet, manden er som i marken!