Efter deres nederlag i 1/4-finalen af ​​Canarias Open, Fiona og Mafalda fortæller om deres kamp og deres første forening.

Padel Magazine : "Fiona, hvilke indtryk efter dette tab 6/0 7/6?"

Fiona Ligi: “Vi er selvfølgelig lidt skuffede, første sæt gik ret hurtigt. Vi havde svært ved at tilpasse os terrænet og forholdene og det faktum, at det var vores første forening, selvom det ikke var den største bekymring. I anden kom vi os godt, vi rettede os lidt op, men det er rigtigt, at der var et par småfejl, som vi kunne have slettet, men frem for alt er vi meget skuffede over første sæt.

PM: "Mafalda, hvad synes du om denne første gang med Fiona?"

Mafalda Fernandes : "I går spillede vi meget godt mod et lokalt hold, men i dag startede vi meget dårligt på denne meget hårde bane, hvor det er meget varmt. Så kæmpede vi til det sidste og reddede adskillige matchpoint, men jeg nød virkelig at spille med Fiona, og vi vil prøve at gøre det igen.

PM: "Fiona, dette var din første oplevelse på APT, giver det dig lyst til at gøre mere?"

FL: “Jeg nød virkelig mig selv, atmosfæren, det faktum at spille med Mafalda... Jeg har tænkt mig at gentage det. Hvorfor ikke på WPT eller vende tilbage til APT med Mafalda eller en anden spiller.

PM: "Mafalda, hvad er de næste turneringer, du vil spille? Med Fiona eller med din partner?”

FM: "Jeg vil meget gerne spille med Fiona igen, men jeg tror, ​​at de næste skridt er i Argentina, så det komplicerer en lille smule, men jeg elskede denne oplevelse, og jeg håber, vi vil spille Fiona sammen igen!"

Hvis du vil have den fulde version, er den lige nedenfor:

Mario cordero

Mario Cordero er en god tekniker fra holdet. Han observerer, han analyserer, han vender tilbage til temaer for at bringe sin ekspertise. Komplet, manden er som i marken!