Amélie Détrivière til stede under Cupra Padel-Point Tour La Rochelle leverede uden filter på samarbejdet med Mélissa Martin, det franske hold eller endda konkurrencen på den franske kvindekreds.

Mas P2000: "Vi spillede en meget hård finale mod Laura og Fiona"

Padel Magazine : Du vandt Mas P2000 i Perpignan med Mélissa (Martin). Jeg ville gerne vende tilbage med dig om dine følelser, da du ankom der. Har du sat dig selv et "final four" eller et endeligt sejrsmål? Eller blev denne sejr bygget over tid?

Amelie Detriviere : “Faktisk var det første gang, at Léa og Alix ikke deltog, så det betød, at det var meget åbent. Jeg lærte om det meget kort tid før, så vi havde ikke nødvendigvis sat meget specifikke mål med Mélissa. Vi tog kampene efter hinanden, vi havde et godt billede må man sige. Vi mødte spillere, som jeg ikke kendte, så det var godt at opdage andre par, og så er det rigtigt, at vi spillede godt.

Vi spillede en meget hård finale mod Fiona og Laura, et fantastisk resultat for os. Vi var selvfølgelig super glade, vi havde ikke et super specifikt mål i starten, vi prøvede at spille godt og det var det der virkede! »

Spiller du med Mélissa på den internationale bane? "Jeg tror, ​​vi vil lykkes med at opnå dette denne sommer"

Padel Magazine : Sammenlignet med dit samarbejde med Mélissa, hvad var nøglen til denne succes, siden du vandt en P2000, hvilket ikke er ingenting. Får dette dig til at tænke på ideen om at spille sammen på det internationale kredsløb i nær eller fjern fremtid?

Amelie Detriviere : “Nå, det vil jeg gerne (griner)! Vi har i hvert fald ikke nødvendigvis de samme skemaer, det er lidt mere kompliceret for mig at frigøre mig. Det er rigtigt, at vi altid spiller godt sammen. Vi har været tilknyttet siden min debut under de europæiske mesterskaber, og jeg har altid haft det meget godt med Mélissa. Vi træner ikke sammen, men hver gang vi mødes til turneringer, formår vi at have en god kemi. Og så til sommer er det lidt mere åbent, der er et par turneringer på vej, og det vil jeg gerne have, at vi prøver sammen. Vi diskuterede det sådan, men uden rigtig at få tingene til at ske. Det tror jeg, det lykkes os at konkretisere til sommer. »

"Efter Qatar troede jeg, at det var mit sidste valg.."

Padel Magazine : Er det en ambition for dig at slutte dig til Frankrigs hold i dette år med verdensmesterskaber?

Amelie Detriviere: "Efter Qatar troede jeg ærligt talt, at det var mit sidste valg. Så jeg startede året med at fortælle mig selv, at det var slut, selvom jeg vidste, at jeg stadig var blandt de valgbare. Og så, da aftalerne følger hinanden godt for os, og at jeg oplever, at jeg ikke spiller for dårligt, siger jeg til mig selv, hvorfor ikke.

Det er klart, at det ikke er mig, der træffer beslutningen, der er stadig en masse ting, der vil ske, før det er virkelig alvorligt […] under alle omstændigheder, før udvælgelsen er defineret. Men i øjeblikket går det ret godt, under alle omstændigheder vil jeg gerne (melde mig ind i Frankrig-gruppen igen)! Så meget i begyndelsen af ​​året sagde jeg til mig selv, at der ikke var nogen vej, nu siger jeg til mig selv, at der kan være en vej. »

"Piger er mere og mere konkurrencedygtige"

Padel Magazine : Sammenlignet med det franske kredsløb ved vi, at Alix og Léa på nuværende tidspunkt er over partiet. Men tror du, at Mélissa og dig kunne placere dig selv som det andet franske par?

Amelie Detriviere : “Faktisk er pigerne, der står bag Léa og Alix, på et meget homogent niveau. Det er derfor, når man ser på kvarte, halvlege og finaler i P2000, er det stadig meget knyttet. Vi har alle vores plads tror jeg, der er ikke rigtig et par der skiller sig ud. Alt er stadig muligt.

Det er godt, pigerne er mere og mere konkurrencedygtige, så vi får se, hvad der sker i de næste to P2000'er og de franske mesterskaber. »

Padel Magazine : Sammenlignet med Cupra Padel-Point Tour, er det en begivenhed, du gerne vil lave igen som "gæst" eller i ledelsen som Mélissa kan lave på PRO-AM sessionerne eller aktiviteterne med børnene?

Amelie Detriviere "Åh absolut! For jeg synes, det er fantastisk, der er virkelig mennesker. Folk elsker det, og beder kun om én ting: at få råd her og der. Jeg har ikke mulighed for at frigøre mig meget regelmæssigt, men punktligt med stor fornøjelse. Folk er super glade, og det er det vigtigste, det er det, vi vil. Det er fede arrangementer, hvor jeg gerne vil investere mig selv lidt mere, det er helt sikkert. »

For at se interviewet i sin helhed, gå her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.