det var den store udmelding afAPT Padel Tour uden for sæsonen: Adrian "Tito" Allemandi slutter sig til Fabrice Pastors kreds. Padel Magazine møder ham i Beausoleil klubben til en eksklusivt interview.

Padel Magazine : Du er i Beausoleil. Fandt du fremtidens guldklumper padel global?

Tito Germani:”Først og fremmest er det en fornøjelse at være sammen med Padel Magazine til dette interview. Ja, jeg trænede her i Monaco med de unge spillere. Der er en, der spiller meget godt, og som er 23/24 år. Niveauet her i Monaco overraskede mig.”

"Jeg bliver smidt ud af baren"

Padel Magazine : Vi ville gerne tale om din historie. Hvorfor spiller du padel ?

Tito Germani:"Det er endelig en tilfældighed, at jeg spiller padel. Jeg spillede først tennis fra en meget ung alder. På grund af krisen i Argentina i 2000'erne var jeg nødt til at forlade tennis. Jeg besluttede at flytte til Spanien, men jeg havde ingen papirer. Jeg begyndte at arbejde i en bar."

”Jeg blev smidt ud af baren, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Der hvor jeg boede var der et land af padel. Jeg begyndte at sætte små plakater op for at give væk tennisbaner og padel. Folk begyndte at tilmelde sig, og der var flere mennesker i padel".

“At møde flere mennesker fra verden af padel, jeg begyndte at tilmelde mig turneringer, og jeg begyndte at vinde turneringer i 2003/2004-. I 2005 begyndte jeg at spille previas på det professionelle kredsløb.

Padel Magazine : Da du startede, var det svært at starte på et professionelt kredsløb?

Tito Germani:"Ja, det var svært. Der var ikke så mange par, der udelukkende var dedikeret til padel, men rejseudgifterne, hotel, forplejning, dem skulle vi betale. Præmiesummen var 10 gange lavere end i dag.”

Udviklingen af padel

Padel Magazine : Hvad er forskellen mellem padel af din begyndelse og padel i dag?

Tito Germani:"Det padel har udviklet sig meget. Vi legede på baner med vægge, som alle var 4 meter. Da jeg startede, var det allerede Juan Martin Diaz og Belasteguin, der dominerede padel. Alt var langsommere. Før spilleren til højre forberedte pointen, og spilleren til venstre afsluttede.

"Nu er spillerne meget mere adrætte, højere, mere aggressive. Spilleren til højre som til venstre kan afslutte pointene. Bolden kommer mere ud, og vi leger med vinduer. Vi kan gå ud klokken 3. Og det vil stadig ændre meget.

Padel Magazine : Hvad kan vi sige om din personlige udvikling i padel ?

Tito Germani:"Før spillede jeg lidt "tennis" på en tennisbane. padel. Jeg ledte efter vindere fra alle steder på banen. Jeg arbejdede ikke så meget med pointene. Med tiden forstår du, at det er bedre at være mere tålmodig og ikke at begå utvungne fejl. Jeg er nu en mere strategisk spiller."

"Tennis hjælper nødvendigvis som base"

Padel Magazine : Har spillere, der kommer fra tennis i sidste ende en fordel i padel ?

Tito Germani:"Før ja. Næsten alle kom fra tennis. I dag er der i Argentina, i Spanien, i Sverige eksklusive akademier af padel. Spillerne starter som 4-årig, og gør en hel karriere af padel. På de to professionelle kredsløb er der i dag unge spillere, udelukkende fra padel. Men tennis hjælper nødvendigvis som base."

“Jeg føler mig som hjemme her”

Padel Magazine : Hvordan startede historien med APT? Padel Tårn?

Tito Germani:"Jeg er nu en eksklusiv APT-spiller Padel Tårn. Jeg er glad for at deltage i dette kredsløb. Det er en gruppe mennesker, der lyttede meget til mig, og jeg tror, ​​jeg kan bringe meget til dette kredsløb. Mit forhold til dem startede i juli. Jeg talte med medlemmer af personalet, og jeg analyserede situationen med min familie. Det var tid for mig at starte en ny fase."

"De er nye rivaler, og jeg kender meget få af dem i sidste ende. Gruppen af ​​personalefolk, jeg har kendt dem i mere end 10 år. Jeg føler mig hjemme. Og jeg kan ikke vente med at komme i gang.”

"Uanset hvad WPT siger, er jeg ligeglad"

Padel Magazine : Var det også en måde at sige, at det gik galt på den anden kreds? Vi ser mange ændringer lige nu.

Tito Germani:"Der er lidt af hvert. det World Padel Tour gjorde store ting for padel, og det er jeg dem taknemmelig for. WPT har også gjort ting, som jeg personligt er uenig i. For eksempel forpligtelser, forbud. Spilleren af padel skal være gratis, og det er det faktisk. Han kan spille hvor han vil, når han vil. Som i alle sportsgrene. Også på det sportslige plan med ting, som nogle spillere er okay med, og nogle ikke er."

"Det er ikke ting, der fik mig til at tage beslutningen. Jeg valgte denne vej, fordi jeg ikke følte mig så nyttig i dette kredsløb, og jeg tror, ​​jeg stadig har flere år, meget gode år med padel foran mig, og hvad WPT end siger, er jeg ligeglad. Jeg vil gerne være fri til at vælge at spille, hvor jeg er glad, og jeg valgte APT Padel Tårn."

APT-mål #1

Padel Magazine : Hvad er dit mål på APT?

Tito Germani:"Jeg spiller altid for at vinde. Jeg vil selvfølgelig gerne være nummer 1. Men der er mange rivaler, som jeg ikke kender til. Jeg så dem på tv, fordi jeg så APT i sidste sæson. Men jeg kender dem ikke så godt. Jeg tror på mig selv, og jeg håber, det lykkes godt for mig."

Padel Magazine : Hvem kender du på banen?

Tito Germani:“Selvfølgelig Fede Quiles, som var min partner. Jeg kender Cristian Gutierrez, som var en stor rival i årevis. Jeg kender Chozas, som jeg spillede med, Tolito Aguirre, Restivo... Så så jeg selvfølgelig Chiostri, Alfonso, Dal Bianco, Arce, Oliveira. Men jeg mødte dem ikke. Jeg ved, at det bliver meget hårdt, og jeg forbereder mig på det. Det bedste af mig er endnu ikke kommet."

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !