Alix Collombon, 24. spiller på ranglisten af World Padel Tour, giver os nogle ledetråde om fremtiden for padel kvinde i 2023. Premier Padel, World Padel Tour, de to ?

Lyonnaise svarer os.

"Vi afventer stadig svar fra World Padel Tour"

"Det går ret godt. Jeg vil ikke gå i detaljer.

Spillerforeningen lavede en kommuniké. Og vi venter stadig på svaret World Padel Tour.

Denne udgivelse blev lavet før ferien nu. jeg tror at World Padel Tour kunne have reageret hurtigere.

Det er klart, at vi vil fremad. Vi er i slutningen af ​​december. Og vi skal vide, hvad vi vil lave næste år. Vi vil gå til slutningen af ​​kontrakten. Hvad der vil ske efter 2023 er stadig uklart.”

"Der er en smule skuffelse over World Padel Tour"

"Det, der er skadeligt, er, at vi brugte meget tid på at lytte til dem og diskutere med dem. Vi har været fejlfri. Jeg tror, ​​at med herrerne skete tingene mildest talt meget anderledes.

Vi har altid respekteret dem. Og at se, at vi laver en pressemeddelelse, og at vi stadig ikke har noget svar... Der er en smule skuffelse. Vi spekulerer på, hvad der vil ske.

Især da vi i det nye forslag har meget mindre end hos herrerne, mens de World Padel Tour talte om ligestilling mellem spillere – også selvom jeg ikke er feminist, og vi kender min holdning til dette emne. Men det er en helhed.”

"Jeg håber at have denne frihed til at udføre begge kredsløb"

"Alle spillere venter. Det skal fremad. Sæsonen starter om to måneder.

Jeg ville ønske, at jeg havde friheden til at kunne udføre begge kredsløb. Ligesom herrerne.

Det, der ville være rart, er for de to kredsløb at komme sammen. Hvad der ikke er godt er, at vi ender med to kredsløb.

Jeg synes ikke, det er godt, at piger og drenge har forskellige kredsløb. Jeg er for at være sammen med drengene. For det første fordi jeg mener, at mændenes kredsløb er vigtigere end pigernes. Og mærker vil have en tendens til at følge herrernes kredsløb. Selvom publikum er til stede ved damernes kampe, ved vi, at herrerne bringer mange mennesker tilbage.

Jeg er bange for, at padel feminin er ikke en vinder. Jeg har fra begyndelsen kæmpet for, at pro-kvindekredsen skal være med herrekredsen.

Jeg vil gerne tage en lille risiko for 2023 og prøve at følge begge kredsløb. Hvorfor ikke… "

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.