Efter at have lykønsket Arturo Coello og Agustin Tapia for deres utrolige niveau i semifinalen i WPT Paraguay Open. Alex Ruiz ønskede formalisere deres adskillelse med sin ven og nu tidligere partner Momo Gonzalez.

"I dag er ikke en god dag... Momo og jeg spillede vores sidste turnering sammen.

Momo, jeg vil gerne takke dig, fordi du sagde ja til at spille med mig for et år siden. Hele mit liv vil jeg huske denne vidunderlige uge på Marbella Master.

Jeg har kendt dig som en ven, og nu har jeg også kendt dig som en partner, og virkeligheden er, at jeg har nydt dette hold meget.

Jeg har tårer i øjnene, når jeg skriver dette, og det er et tegn på, at vi har skabt noget meget godt.

Momacho, jeg ønsker dig det bedste på din nye scene, jeg er sikker på, at det vil gå meget godt, og du har en lang fremtid i padel".

Resultaterne virkede dog positive, og det er rigtigt, at denne adskillelse helt sikkert er resultatet af en dominoeffekt med slutningen af ​​Paquito/Tello-foreningen.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.