Denne tirsdag den 12. juli markerede verdens nummer 1 ankomsten til Paris på det legendariske Roland-Garros stadion. I denne anledning, Padel Magazine havde mulighed for at tale med Alejandro Galan.

"Det er meget rørende at være her, jeg havde gåsehud, da jeg gik til Philippe Chatrier-retten. Jeg havde aldrig været der for min del, og at se det med et spor af padel det er endnu smukkere (griner)."

“Roland-Garros er et mytisk sted for sport”

"Jeg vil virkelig gerne spille, og man kan allerede mærke denne ånd, denne atmosfære, som sporten kan afgive her. Uanset om du er en tenniselsker, padel eller en anden sport, alle ved, at Roland-Garros er et mytisk sted. Det er meget bevægende at være her, og jeg er meget glad for det. Se desuden, at padel er nået så langt, det er spektakulært.”

"Jeg kan virkelig godt lide Paris. Siden Valentinsdag, da jeg kom for allerførste gang, er det rigtigt, at jeg ofte kommer tilbage, og jeg elsker det !

chatrier roland garros padel greenweez 2022
Hof Philippe Chatrier

"Jeg ved ikke, hvad der vil ske, når vores kontrakt med WPT slutter"

"Jeg synes, det er ærgerligt, at Tapia og Sanyo ikke er til stede i denne konkurrence. Jeg ved, at de også gerne vil være her, fordi de har sagt det offentligt, men de er ikke de eneste, og det er rigtigt, at jeg ville ønske, at alle spillerne kunne opfylde deres ønsker, og jeg håber inderligt, at vi alle kan drage fordel af det, vi er oplever i øjeblikket".

"Med hensyn til den fysiske tilstand er det sikkert, at det ikke er let, men vi vidste, hvad der ventede os. Vi har haft en god pre-season, og min krop ser ud til at holde sig godt indtil videre. Jeg er meget glad for den rytme, vi har i øjeblikket juan lebron".

Lebron Galan semifinale Premier padel italiensk major 2022

"Jeg ved ikke, hvad der vil ske, når vores kontrakt med World Padel Tour vil ende, hvad jeg ved er, at spillerne og jeg har enormt stor gavn af den slags konkurrencer og af at se, hvordan denne sport udvikler sig. Hvis vi i fremtiden kan lide her vælge, hvilken turnering vi vil spille, og at beslutningen er op til spillerne, vil vi se, hvordan situationen udvikler sig. Én ting er sikker: på Philippe Chatrier-banen skal vi blive der (griner)”.

”Jeg glæder mig til at kunne deltage i Premier Padel af Madrid"

"Le Premier Padel de Madrid er en begivenhed, jeg ikke vil gå glip af. Madrid er hovedstaden i padel, dette er mit hjem, og Wizink er et spektakulært sted. Vi glæder os til at kunne nyde det”.

Da turneringen afholdes i starten af ​​august, midt i sommerferien, spurgte vi Ale, om han mente, at Wizinken sagtens kunne fylde op i løbet af denne uge.

"I Madrid er der mange mennesker, og jeg tror, ​​at i Spanien vil de virkelig gerne opleve turneringer som denne, så ja, jeg tror, ​​at stadion vil kunne fyldes op, og jeg glæder mig allerede til det."

"Vi vil gerne vinde flere titler"

“Jeg er tilfreds med vores spilleniveau i denne sæson, det er første år, vi har spillet så mange finaler, vi er meget mere konsekvente, bortset fra to turneringer, hvor vi ikke viste vores bedste niveau. Vi vil gerne vinde flere titler, men vi må ikke glemme, at uge efter uge, og givet den lille hviletid, vi har, sker det nogle gange, at vores batterier ikke er 100 % fyldte”.

Niveauet er fremragende blandt vores modstandere. Vi kommer fra Valencia, vi øvede en fremragende padel. Vi havde mulighed for at afslutte kampen i finalen, men Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia gav ikke op og hævede deres niveau i resten af ​​kampen. De var bedre og fortjente fuldt ud denne sejr.

Rafa Nadal sagde flere gange, at han følte gode vibes, magi, da han var på Roland-Garros. Føler nummer 1 dem også?

"Det er rigtigt, at det er noget, du føler, når du er her, og jeg håber, at denne magi vil ledsage os"

Find dette ekstraordinære interview med Alejandro Galan på spansk nedenfor.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.