Verdens nummer 1, Ale Galan og Juan Lebron får en kompliceret start på sæsonen, præget af skader og kontroversen under WPT-finalen i Chile. I interview med vores kolleger fra Marca, Madrilenian Galan gjorde meget ud af at udtrykke sig om dette kontroversiel finale.

Mellem uvidenhed og misforståelse

Ale galan : "Først, da jeg så al medieomtalen, forstod jeg det ikke, for det, jeg oplevede, var meget langt fra det, vi så på skærmen. Jeg så, hvad der skete, og gik tilbage for at se kampen.

"Jeg undviger kuglen, fordi der kommer et missil fra Coello, men jeg kan ikke se det. Det kommer lige ud, lyden på glasset er ikke særlig tydelig... Jeg ser Agus og Arturo med hovedet nedad og uden at fejre, når det er matchpoint, men frem for alt hører jeg Honorio (dommeren) synge 30-40 og jeg kigger på opslagstavlen, hvor der også står 30-40. Sådan levede jeg det."

"Nu hvor jeg har set kampen igen, ville jeg gerne have set bolden eller tale med spillerne. Jeg ser derefter nøje på optagelserne og ser Agus og Arturo fokuserede, men på det tidspunkt spillede jeg en 30-40 og troede ikke, det var match point. […] På det tidspunkt troede jeg virkelig, at Coellos bold var en fejl.

En misforståelse med dommeren

Ale galan : "Spiller du en 40-30 match point og en 30-40 forskelligt? Da jeg tog bolden og kom tilbage, hørte jeg "game, set and match", og det eneste, jeg bad Honorio om, var en forklaring på, om han havde snydt i scoringen. De er udtalt i Mundo Deportivo forklarer, at han så, at scoren var dårlig, og at han tog fejl. Hvis jeg havde set bolden, ville spillet have været forbi dengang, det er helt sikkert."

"Jeg takker Honorio for hans ord efter kampen og for det interview, han gav i denne uge, fordi de afspejler, hvad alle gik igennem.

Coello Tapia Lebron Galan WPT finale Abu Dhabi 2023

Forholdet er sundt med Coello og Tapia

Ale galan : "I løbet af kampen snakkede vi om det, vi forstod alle sammen, at det var en dommerafgørelse. De troede, han lavede en fejl i annoncen. Til sidst blev intet løst. Så inden vi tog afsted til Paraguay mødtes vi i lufthavnen og snakkede. Vi har alle forstået situationen, og der er ingen problemer mellem os."

"Det par, der skulle vinde, vandt, de er ærlige vindere. Efter sidste bold skulle kampen være slut."

sårende kritik

Ale galan : "Det, der altid gør mest ondt, er, når kritik rammer de mennesker, du elsker, min familie, min partner. Det er grænser, som ikke bør overskrides. Jeg accepterer, og jeg forstår alt, hvad folk gik igennem og tænkte efter finalen i Chile."

"Jeg prøvede at undgå sociale medier. Jeg deltog i alle disse misforståelser, jeg undskyldte efter finalen, fordi kampen ikke skulle have fortsat. Mit liv afhænger ikke af at vinde eller ikke vinde en kamp, ​​og jeg tror, ​​at min måde at være på banen på er mere end demonstreret, spillerne ved, hvilken slags person jeg er."

For ændringer i padel

Ale galan : "Jeg ville helt klart inkludere muligheden for videoanmeldelse. For mig var det mangel på kommunikation. Jeg forstår dommerens holdning med fire spillere, der beder om forklaringer hele tiden, det må være kompliceret. For klarhedens skyld tror jeg, at videoanmeldelsen ville have været nyttig."

Vincent Gallie

Han var fan af oval fodbold, rundbold, men også ketchersport, og han blev stukket af padel under sin ungdom i Galicien. Lige så komfortabel foran kameraet som bag en mikrofon, vil Vince være i stand til at bringe sin vision og ekspertise som fan af den lille gule bold.