Adrien Maigret, ankom på tæer i det franske hold til Worlds, er blevet en "indiskutabel" over kampene. Kaptajn Pablo Ayma har endda ændret sine oprindelige planer om at erstatte ham til venstre sammen med den franske nummer 1 Benjamin Tison.

Uden tvivl er den franske nr. 8 bestemt den meget gode overraskelse på det franske holds side.

Han fortæller os.

"Jeg kunne ikke være blevet udvalgt! Jeg ender med bronzemedaljen”

Først minder jeg dig om, at jeg ikke kunne være blevet udvalgt. Træneren, Pablo Ayma, var meget ærlig over for mig. Han tøvede med en yngre profil, der investerer meget i padel, nemlig Dylan Guichard.

I dag er han i Spanien med en struktur bag sig. Så åbenbart forstår jeg, at Pablo tøvede.

Men under denne praktik på det franske hold i Barcelona, ​​tror jeg, jeg fik point. Jeg spillede meget godt, og jeg har stadig erfaring. Jeg tror, ​​det gjorde forskellen.

Adrien Maigret verden 2022

Jeg spillede med Jérémy Scatena og Bastien Blanqué. Foreningerne har overbevist.

Og praktikopholdet var meget vigtigt for min udtagelse til Worlds. Jeg tror, ​​jeg gjorde det nødvendige på alle punkter og tilbød den bedste version af mig. På den anden side havde Pablo hellere placeret mig til højre.

"Jeg ankommer som højrehåndsspiller og begrænset erstatning, jeg ender som en næsten indiskutabel venstrehåndsspiller"

I sidste ende kom jeg primært som højrefløjsspiller på dette franske hold. Og jeg afsluttede venstre spiller. Det er rigtigt, at udviklingen er interessant at analysere.

Med Johan Bergeron er vi i stand til at spille til venstre såvel som til højre. Jeg var hovedsageligt en spiller til venstre, og jeg skiftede til højre med Jérémy Scatena. For Jo er det modsat, han begyndte at spille til venstre med Benjamin Tison. Så vi havde interessante profiler til træneren, fordi vi er i stand til at spille godt på begge sider.

Adrien Maigret World Defense 2022

Kampen, der gjorde forskellen, var kampen mod Mexico. Ben havde lidt ondt i benet under træning. Pablo ville bevare det. Så han satte ham i kamp 3. Og han valgte at partner mig med ham. Hvis vi førte 2/0, hvilket var bundet til at ske undtagen en ulykke, ville han være meget stille. Og det er, hvad der skete. Vi spillede derfor et spil uden indsatser, men som viste sig at være udløseren for resten af ​​eventyret. Vi havde en meget god kamp.

Jeg gentog en kamp til højre med Scat. Vi spillede ret godt. Men Pablo besluttede at få mig til at gå tilbage til Ben, fordi det gik godt. Jeg tror også, at Ben nød at lege med mig. Endelig håber jeg. For mig er det selvfølgelig en kæmpe fornøjelse at spille med ham.”

"Med Ben er vi endnu bedre end før"

Ben er i dag uden tvivl holdets nummer 1. Han er ikke den samme spiller som tidligere, da jeg spillede med ham.

For eksempel var vi på det tidspunkt ikke særlig gode i forsvaret. Nu forsvarer Ben sig rigtig godt. Og det giver mig mulighed for at projicere mig selv fremad.

Jeg elsker at spille som et hold i den slags begivenheder. Nogle mennesker lægger pres på sig selv. For mig er det den modsatte effekt. Jeg havde det meget godt.

Pablo vidste, hvordan han skulle finde ordene til at bringe mig i optimale forhold. Han håndterede mig meget godt synes jeg. Og det hjælper at spille med nummer 1 på holdet!”

Benjamin Tison Adrien Maigret Pablo Ayma træner

Pablo brød Tison/Bergeron-parret

Vi endte med tre homogene par under dette VM, men kaptajnen lavede nogle ændringer i sidste øjeblik efter vores præstationer, især mod Mexico.

Johan Bergeron blev placeret til højre. I betragtning af forholdene i Dubai var det bestemt meget fornuftigt. Han er stærkere end mig til højre, og med Jérémy er duoen interessant.

Jeg er en bedre spiller til venstre end til højre. Også selvom jeg til højre synes, jeg er god. jeg var 3e alligevel ved de franske mesterskaber. Men det vil afhænge af mulighederne. Med Scat var det oplagt for mig at gå til højre. Men hvis jeg kan gå tilbage til venstre med en meget konkurrencedygtig højrespiller...

Jeg leder efter en partner

At se Maigret / Tison igen som ved de franske mesterskaber er ikke på dagsordenen. Og så har Ben meget travlt internationalt. Men jeg tror, ​​der er par, der vil flytte.

Le P2000 fra Toulouse, jeg var nødt til at spille den med Dylan Guichard. I sidste ende gør vi det ikke sammen. Så jeg leder efter en partner til P2000. På den anden side er det enden på associationen mellem Scat og mig, fordi den simpelthen ikke er tilstrækkelig tilgængelig. Vi har ikke spillet meget sammen.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.