Lorenzo Lecci Lopez interviewede Adrien Maigret, Frankrigs holdspiller, til stede i Roland-Garros ved retten til padel kortvarig.

Drømmeforhold på Roland-Garros

”Det er utroligt, der er drømmeforhold, ingen vind, det centrale lige bag, et par mennesker, det er fantastisk! Der er ikke noget at sige, godt gjort for Føderationen for at have installeret dette land i Roland! ”

Gå til en finale ved EM

”Vi vil forsøge at få finalen, det afhænger af lodtrækningen, fordi vi ikke rigtig ved, om Spanien bliver nummer 1 eller ej. Vi håber, at vi ikke har dem i maleriets del ”.

”Mine kalve har det fint, jeg har taget mig af mig selv, jeg har mistet en lille smule vægt, jeg har forsøgt at træne godt fysisk og at tage fysioterapi, så alt er i orden for nu. Vi spillede meget godt med JT i Catania. Jeg er endnu ikke 100%, men jeg vil være klar til EM. Jeg håber, at vi får en god konkurrence. Vi har en solid, stærk gruppe, vi vil give alt sammen for at gøre det maksimale. ”

Valget af din partner, en overraskelse?

”Ingen overraskelse, fordi han nu er 4. fransk (Redaktørens note: 5. ex aequo i den sidste FFT-rangordning). Efter at have set de forhold, der kan være i Marbella, kan han have en mindre passende spillerprofil. Men han fortjener alligevel, han træner meget, han har gjort enorme fremskridt, det er også derfor, jeg gik sammen med ham. Vi kommer virkelig godt overens, ærligt talt, der er intet at sige for øjeblikket. Jeg lykønsker ham med hans valg selvfølgelig, og jeg er meget glad for, at han er der, da han er min partner. Under alle omstændigheder, i betragtning af den praktik, han gjorde, ved vi, at han vil være 200% i gruppen. Han fortjente sin plads, han er en del af gruppen, han har integreret godt og han er klar til at give 200%. ”

 

 

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !