Alexia Dechaume, missionskoordinator Padel til Fransk Tennisforbund, betroet sig til mikrofonen af Padel Magazine under 2022 Youth Interleague Championships.

“Respekt, kamplyst og godt humør”

"Jeg er meget glad for den gode stemning og det meget gode spilleniveau.Vi så nogle utrolige møder, nogle gange med drejninger. Sejr til PACA-regionen, men det må siges, at det kun var for drengene, fordi de havde et matchpoint mod dem mod Auvergne Rhône-Alpes-ligaen. Og så var der sindstilstanden gennem disse tre dage, noget som ligger mig nært på hjertet, og som skal understreges: respekt, kamplyst og godt humør, det er fabelagtigt."

"Alt, hvad der har med holdkampe at gøre, når man spiller for en klub eller et fransk hold, alt det, vi kunne se denne weekend, det var det, jeg kunne opleve, da jeg var ung med tennis. Det er øjeblikke, der forbliver for livet".

Alexia Dechaume ITW Youth Interleague 2022

"Navnene på anførerne for drenge- og pigeholdene vil blive offentliggjort i de kommende dage"

Frankrig vil præsentere et drengehold og et pigehold til de europæiske mesterskaber i Valence. Hvem bliver anførerne for disse to hold? Vil FFT holde lederne til stede sidste gang?

AD: "Beslutningen vil blive truffet i løbet af de næste par dage. Intet er stoppet i øjeblikket, så ingen eksklusivitet i dag, men om et par dage skal vi træffe beslutninger. Ingen søgte, selvfølgelig udtrykte nogle ældste ønske om at fortsætte. Som jeg sagde før med mit hold, turnerede vi i ligaerne, og vi så hovedsageligt kampen, men med hensyn til organisationen vil jeg sætte mig ned de næste par dage og tænke over alt det.

Du er blevet advaret, følg med for at finde ud af, hvem der bliver de næste kaptajner for de unge franske hold, der skal forsvare de franske farver i Valence.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.