Wendy Barsotti og hendes spanske partner Ana Fernandez De Osso er tabte i første runde af kvalifikationen over for Aguilar (65) / Manquillo (64) i kvindetabellen. Den franske kvinde fortæller os.

Hans tilbagevenden til kampen

Jeg er skuffet, frustreret, for det var det, jeg sagde til Robin (Haziza) i slutningen af ​​kampen, jeg fortæller mig selv, at der er gode faser, men faktisk har jeg indtryk af aldrig at kunne spille mit spil, fordi på på den anden side spiller de meget godt, de sender kun fly, og du har aldrig tid til virkelig at sætte dit spil på plads.

Bagefter havde jeg det stadig sjovt. Jeg havde faser af spillet, hvor jeg var tilfreds med mig selv, fordi der normalt er nogle flere fejl. Jeg formåede at have et par positive punkter, lad os sige. Men det er rigtigt, at når man ser på slutningen af ​​kampen, ser man 43 minutter, siger man til sig selv “Wow, det går for hurtigt”.  

Carla havde advaret mig, hun havde spillet dem med Jess, og hun sagde til mig "Du skal se, det går virkelig stærkt, du skal nå at berolige tingene, at bryde rytmen". Og faktisk siger du til dig selv "meget godt, jeg skal lave lobs", men de sender selv når du lobber. De har altid tid til at positionere sig selv, du spiller hårdt ned og sender dig selv et fly, men det er meget svært at bryde rytmen, ærligt talt, de spiller meget godt, og jeg tror, ​​at i deres alder, vil de lykkes med at nå langt, tror jeg.

Jeg er glad for at have kunnet spille. Min partner var meget sød, hun fik mig til at føle mig meget godt tilpas.”

Barsotti Bordeaux P2

Ikke ideel forberedelse

Du skal vide, at jeg var på ferie hele ugen, og når jeg er på ferie, dyrker jeg ingen sport. Så jeg var på Korsika, jeg spiste pølse, jeg spiste paté hver dag. Og for to dage siden var jeg stadig på Korsika: Jeg ankom i går! Men hey, jeg havde det ikke dårligt, i hvert fald fysisk. Men det er rigtigt, at når man forbereder sig hver dag, er det anderledes. Men under alle omstændigheder, til mine tilhængere, tak fordi du så mig, jeg havde det sjovt, fordi det er en skør mulighed for at kunne spille disse piger og se, hvor du er og identificere dine fokusområder.

At også have en partner, som jeg havde ved siden af ​​mig, er faktisk meget dumme ting, men gennem hele kampen sagde hun, at jeg skulle tage mig tid mellem pointene. Det er dumt, men det er sandt. Det er oplevelser og øjeblikke, som får os til at lære meget, så jeg er meget glad. Selvfølgelig er jeg frustreret over ikke at have scoret flere kampe, flere point, men det er til næste gang.

Tillykke under alle omstændigheder til alle arrangørerne, for ærligt talt er det en vanvittig fornøjelse at spille her. Jeg bliver der et par dage, og så går jeg tilbage til træningen. Der er FIP'er, der følger hinanden i slutningen af ​​juni i begyndelsen af ​​juli, så det vil fortsætte i Italien, i Spanien, alt det...

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.