Julien Seurin og Adrien Maigret se tilbage på deres nederlag i første runde af P2 i Bordeaux mod Victor Mena og Francisco Ramirez (6/2, 6/4)

Ikke optimal forberedelse

Adrien : “Jeg er lige kommet ud af to uger, hvor jeg blev skadet. Jeg havde mange ondt i ryggen, da jeg ankom til kurset, så kom jeg til skade i venstre balle, og for to uger siden, inden afrejsen til Hamborg, kom jeg til skade på højre læg. Jeg deltog ikke i Hamburg, og jeg var usikker på denne turnering i Bordeaux, men jeg prøvede at passe så meget som muligt, og jeg kunne først spille igen i går under træningen på sidebanerne.

Jeg startede kampen med lidt selvtillid, det tog mig et stykke tid at komme. Bagefter gik det lidt bedre i anden, vi havde chancer, men mod den slags spillere, som er vant til at spille på det niveau på de baner... De går ikke i panik, når de har breakpoints, de reddede også bolde godt, vi lavede et par små fejl. Vi kunne i det mindste have holdt fast i det andet, vi fortjente måske at bryde ud, prøve at holde fast, gå til tie-break, men i dag er de stærkere end os, der er ikke noget at sige.

Seurin Maigret Bordeaux

Personligt har jeg brug for at komme lidt i fysisk form igen. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg også for ikke så længe siden lærte, at jeg skulle være far, så det fulgte måske også en modreaktion. Men hey, jeg er allerede glad for at være på dette spor. Tak igen til hele Betclic-organisationen Premier Padel P2, til Jean-Thomas Peyrou og Benjamin Tison, som gav mig wildcardet.

Vi forsøgte stadig at hygge os, selvom jeg ikke var 100 %, men jeg forsøgte at give alt i dag under alle omstændigheder.”

Meget skuffet…

Julian : “Jeg er for det meste meget skuffet, fordi jeg har trænet rigtig godt i to-tre uger, og siden jeg kom hertil, selv i går, har jeg ikke haft særlig gode følelser. I betragtning af banen, Arenaens skønhed, ønsker vi at gøre det godt, gøre det bedre, og i sidste ende er det kompliceret, men det er øjeblikke, vi skal klare. Vi spillede ikke en fantastisk kamp, ​​men i sidste ende havde vi chancer, og jeg tror i det mindste, at vi kan gøre det bedre med vores servicespil. Breaker måske én gang, få en tie-break, eller måske få et sæt uden at spille godt. 

Og det er der, de vil lykkes med at vinde point, kampe, ved at lave to eller tre fejl, men de vil klare sig, og i sidste ende går det ikke så godt for os. Personligt er jeg skuffet over sensationerne og det generelle spilleniveau. Adrien, jeg vidste, at han måske ikke nødvendigvis havde det særlig godt fysisk, og det var måske op til mig at formå at tage mere plads, virkelig tænde denne del lidt og prøve at komme ind i det, men det lykkedes ikke. ”

Fortsættelsen

Adrien : “Jeg har tilladelse til at spille, der er ikke noget problem, ellers var jeg ikke kommet. Fysioterapeuten fortalte mig, at jeg kunne lege, at der ikke var noget problem. Der tror jeg, jeg kommer til at bruge lidt tid på at komme tilbage fysisk og forberede mig, hvis jeg bliver indkaldt til det franske hold til EM. Dette er et vigtigt mål for mig. 

Du ved, hvordan jeg elsker denne form for konkurrence, og jeg elsker at forsvare mit lands farver. Jeg vil forsøge at komme tilbage i form til denne konkurrence, hvis jeg bliver udtaget. Og hvis jeg ikke bliver udvalgt, gør det ikke noget, jeg vil stå bag mine venner, så de kommer så langt som muligt. Med Julien har vi to store mål i september: det franske mesterskab og Roland-Garros. Jeg skal tilbage i sadlen, jeg er ikke særlig ung nu, så måske skal jeg tabe mig lidt og træne lidt mere." 

”Jeg skal passe godt på mig selv først for at være 100 %, for det er rigtigt, at det er lidt frustrerende. Vi har spillet to turneringer mellem Barcelona og denne, hvor problemet er i mit hoved. Da jeg ved, at jeg ikke nødvendigvis er ved fuld styrke, er jeg lidt psykotisk i starten, jeg er lidt tøvende, jeg savner mine lob. Efter anden har jeg det bedre, så kampen begynder at balancere lidt, men hey, det er for sent. Du skal være bedst fra de første kampe.”

Interviewet i sin helhed:

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.