Ricardo Duarte, direktør og stifter af MyCenter – Sports & Wellness i Faro (Portugal) var til stede kl Dakhla (Marokko), under Intercontinental Cup padel 2024.

Ved mikrofonen til Padel Magazine, Ricardo vender tilbage til sin historie i padel og oprettelsen af ​​hans klub!

Fra tennis til padel

Jeg har været amatør tennisspiller i Portugal hele mit liv, med en vis deltagelse i internationale konkurrencer. Jeg vandt ca 60 individuelle og holdtennistitler, blandt hvilke jeg fremhæver regionale og nationale mesterskaber for unge, seniorer og veteraner.

En 2011, Jeg byggede og åbnede MyCenter – Sports & Wellness klub. Det er en premium helseklub i byen Faro, min hjerteby. I starten var der blandt andet to tennisbaner. Med væksten af padel i Portugal, I 2018 forvandlede jeg de to tennisbaner til fire tennisbaner padel.

Hans debut i padel

Sådan startede jeg min historie i padel. I disse år havde jeg altid erfarne spanske trænere, fordi jeg ville lære disciplinen med de bedste. Jeg har tilrettelagt adskillige træningskurser med professionelle spillere og trænere, blandt hvilke jeg kan nævne: Paquito Navarro, Sergio Navarro, Lucas Campagnolo, Manu Martín, Gervasio del Bono og også portugiserne Miguel Oliveira, Vasco Pascoal et Diogo Rocha.

Efter kun tre års praksis, Jeg begyndte at konkurrere i det portugisiske kredsløb i senior- og veterankategorien. I 2022, Jeg var nummer 1 på den nationale veteranrangliste et national vicemester.

I øjeblikket har jeg ca 30 nationale titler som spiller og 9 landsholdstitler som træner for unge og voksne.

Ricardo Duerte Dakhla

MyCenter tilbuddet

Hos MyCenter tilbyder vi et center med alle de nødvendige betingelser for udøvelse af disciplinen, samt alt, hvad en amatør eller professionel kan have brug for til deres forberedelse: et fitnesscenter rummelig udstyret med de bedste maskiner, en indendørs swimmingpool, lektionsstudier, behandlingsrum et et spa. Alt dette med gode fagfolk inden for fysisk træning, behandling og restitution.

Klubben er meget godt placeret, tæt på Faros internationale lufthavn, universitetet i Algarve og kun 2 km fra byens centrum.

Praktikpladser for alle

Vi søger at tilbyde en oplevelse af padel optimal for dem, der besøger os, ved at tilbyde kurser på en, to eller tre dage. Vi har partnerhoteller med de bedste betingelser. Så vi vil gerne forsikre vores praktikanter om, at vi sørger for alle detaljerne, så de kan komme og besøge os og tage i praktik hos os.

Vi er pt fem trænere padel i klubben og vi er forberedt på alle niveauer af leg, fra unge til voksne.

Jeg håber, at vores tilstedeværelse på webstedet Ketsjer tur vil kunne tiltrække mange spillere til vores klub, og at de vil komme få mest muligt ud af det gode vejr i Algarve året rundt.

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.