Marta Marrero gjorde sit store tilbagevenden denne onsdag morgen på Bordeaux P2 med Viking, Aranzazu Osoro. Et vindende afkast for den nybagte mor, da hun og Zazu gik videre til anden runde af turneringen.

Øjeblikket for os at komme tilbage med Marta ved hendes tilbagevenden og hendes nyfundne fornemmelser.

En tilbagevenden fuld af følelser

Jeg er virkelig glad for at være her, på denne storslåede bane i Bordeaux. Jeg havde det godt, godt tilpas, men på den anden side, Jeg følte mig meget nervøs. Det var ret forudsigeligt, at jeg ville føle denne nervøsitet, efter halvandet år uden at spille. Men min makker spillede rigtig godt og fulgte mig rigtig godt på banen.

Jeg var meget rørt over denne sejr, det gav mig også mulighed for at lette noget af det pres, jeg havde. Vi var meget utålmodige efter at starte denne turnering, og nu hvor nervøsiteten har lagt sig, Vi vil prøve at nyde det lidt mere på banen.

Et langsigtet projekt med Zazu Osoro

Normalt, med Aranzazu Osoro, er den lavet til at holde. Når du starter med en ny partner, har du visse forventninger. Med Aranza tror jeg, vi kan danne et meget konkurrencedygtigt par, og vi kan få gode resultater. Jeg håber, vi kan være sammen i lang tid, for virkelig, Jeg hyggede mig virkelig på banen med hende.

Aranzazu Osoro Marta Marrero Bordeaux P2

pensionering? Ikke umiddelbart...

Jeg kan ikke sige, hvor meget længere jeg vil spille. For nu er jeg tilbage, og jeg tænker slet ikke på pension. Det ville være lidt pessimistisk...

For nu er det vigtige at nyde øjeblikket. Der er et meget godt niveau i øjeblikket, de unge spillere der kommer er meget stærke. Jeg har dog lysten, jeg har energien…og min datter giver mig også lov til at fortsætte, med alt hvad det indebærer, når jeg alligevel rejser.

En udvikling af spillet?

Der er nogle meget unge spillere, der kommer på banen, og som er meget stærke, også fysisk. I dag træner alle meget, og det viser sig i udviklingen af padel.

Jeg synes, det er virkelig meget positivt for showet!

Premier Padel vs World Padel Tour ?

Le World Padel Tour havde en masse erfaring, og den Premier Padel har et par år på bagen. En begyndelse er aldrig indlysende. Men jeg kan ikke tale for meget om det, fordi jeg ikke var der i halvandet år, så jeg ville ikke være i stand til at sammenligne, fordi jeg ikke har haft meget erfaring på dette kredsløb endnu.

For at se hele videoen, klik her:

https://youtu.be/mte0l15VZfs
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.