Bastien Blanqué er tilbage til Madrid efter hans præ-sæson brugt på Toulouse. Han annoncerer sin partner for WPT, fortæller os om hans tilknytning til Thomas Leygue og afgang af Scat.

Et nyt projekt med en spanier

Lorenzo Lecci Lopez: Kan du fortælle os, hvem du vil spille med på WPT?

Bastien Blanqué: " Jeg vil lege med Borja Yribarren, en venstrehåndet, der er 110 ved WPT. Det var min træner (Ramiro Choya), der fandt det for mig i et par telefonopkald. Han har erfaring, han var 35. i verden. Ifølge min træner er dette den profil, der passer mig godt både på og uden for banen. Vi afsluttede dette i midten af ​​januar, det er et godt projekt. ”

borja-yribarren-abecia

Lorenzo Lecci Lopez: Begyndte du at spille sammen?

Bastien Blanqué: ”Nej, fordihan er ikke i Madrid. Vi stoppede en uges træning i marts, han vil være i stand til at gå ned til Madrid og træne med Choya og mig. Det første stop for WPT er i Madrid, så vi kan slå os ned et par dage før. ”

"Jeg har ingen frygt eller stress over det. Træning i en uge eller to vil gøre det godt. Det er rigtigt, at det altid er godt at træne med din partner året rundt, men som det er en erfaren spiller, og at jeg træner med Choya, der kender ham godt, det vil være fint. ”

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad vil du sigte mod på World Padel Tour ?

Bastien Blanqué: ”Jeg ved ikke, på hvilket tidspunkt vi vil være i præ-previas. For at se om vi springer en omgang over eller ej. Jeg beregnede ikke pointene. Jeg håber, at vi vil gøre nogle præferencerog gå så langt som muligt. Som det første skridt skal du tage de første 2-3 kampe og tag vores lejer. Vi ønsker at slå et par frø for at gå til previas. Hvis vi kan drømme mere, går vi! For mig er målene der, og motivationen er der, så hvis jeg har chancen for at gå længere, går jeg uden tøven. ”

Blanket polstret kugle

“Med Thomas i 2-3 år”

Lorenzo Lecci Lopez: På det franske kredsløb vil du blive tilknyttet Thomas Leygue. Hvad vil målene være?

Bastien Blanqué: "Med Thomas er et langsigtet projekt. Han er 19, han er ung, han har et stort potentiale og ting at arbejde på. Jeg tror på vores projekt, og jeg tror på det. “

”Jeg håber, at turneringerne genoptages Frankrig. Efter at han har gjort det 19 år og det har jeg ikke 25, så vi er unge på det franske kredsløb. Selvfølgelig er målet at gå se efter titlerne på Champions of France, men hvis det ikke sker i år, er det okay. Det er et langsigtet mål, men vi gemmer os ikke bag det, og vi prøver at gå tage P2000 at komme tættere på det franske nr. 1 sted. ”

”Vi tog af sted 2-3 år. Han kom til at træne i min gruppe nu med Ramiro, så vi begyndte at træne sammen. Jeg ved, hvad Choya er i stand til, og hvad det kan bringe ham. Jeg ved hvad vi kan bringe. Jeg åbner hele mit team for ham til at arbejde. Det er et interessant langsigtet projekt, og vi kommer motiverede tilbage. ”

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad vil Thomas bringe til dit spil for at gøre dig effektiv?

Bastien Blanqué: ”Hvad vi vil tilbyde, og hvad vi diskuterede med ChoyaEr un padel mere moderne. Ramiro var den første til at foreslå Juan Lebron og Paquito Navarro med Lebron til højre. Vi vil have un padel der går hurtigere med to ret fysiske spillere. Vi er i denne profil, selvom jeg er på en padel lidt ældre. ”

”Jeg vil have ham til at bringe mig alt, hvad jeg ikke har, alt padel moderne og eksplosive at han har. Han er en talentfuld ung, selvom han har mangler, som han skal arbejde på, og det gør jeg også. Jeg tror, ​​vi kan supplere hinanden godt. jeg vil bringe oplevelsen som jeg nu har med dette padel moderne jeg lærer. Vil bringe ham hans energi, dens ungdom, dens iver og dens kvaliteter."

thomas leygue stjålet padel

“Scat vil være i stand til at gøre showet”

Lorenzo Lecci Lopez: Lad os tale om Jeremy Scatenas beslutning om at forlade WPT for at slutte sig til APT. Hvad synes du om hans valg? Vil andre slutte sig til ham? Ser du det personligt?

Bastien Blanqué: "Scat havde allerede fortalt mig om det, fordi WPT er et vanskeligt og lukket kredsløb. Hvis vi ikke er i finalebordet, er det kompliceret at komme ind, og spillerne er meget beskyttede. Jeremy er en spiller, der ønsker det at have det sjovt, gøre showet som han ved hvordan man gør, skal du bare lege med sine kvaliteter. ”

”Det er et kredsløb, der passer godt til ham, fordi han helt sikkert formår at komme ind på bordene og have det sjovt og tjene nogle penge. Det er et valg, jeg respekterer, og Jeg ville ikke blive chokeret, hvis andre spillere forlod WPT".

Lorenzo Lecci Lopez: Scat siger, at franskmændene ikke behandles godt på WPT. Har du den samme følelse?

Bastien Blanqué: "Da jeg ankom til kredsløbet, blev vi straks set på fremmede. Jeremy har nogle konkrete situationer med dommere, og det var svært at tage. Franskmændene, vi finder os selv bag på klubben et par gange. Mig sidste år spillede jeg med Jordi Muñoz, med Marcelo Jardim, så jeg ved ikke, om det fungerede, men Jeg kan ikke sige, at jeg blev mishandlet på kredsløbet. Efter det er sandt, at det er et meget lukket kredsløb, der kæmper for at udvikle sig i verden".

White Shepherd Scatena

“Alt er åbent for at have en god sæson”

Lorenzo Lecci Lopez: Fortæl os om din præ-sæson. Hvordan har du det fysisk?

Bastien Blanqué: “Jeg kom hjem den Toulouse 21. december, og jeg tog en 2 ugers ferie. Jeg genoptog den 4. januar i Toulouse med mine fysiske trænere fra Toulouse Pro sundhedscenter, Jeg takker dem foruden! Vi tog 4 ugers fysisk træning i Toulouse. Jeg tog en uges praktik i Pyrenæerne, som tillod mig at skære, og jeg vendte tilbage til Toulouse i 3-4 uger med fysisk træning og padel".

”Jeg kom tilbage til Madrid i 3 dage med Ramiro choya. Der er stadig en halvanden måned før den første turnering i WPT. jeg har det godt fysiskOg mentalt. Alt er åbent for at have en god sæson".

Lorenzo Lecci Lopez: For et par dage siden tilmeldte du dig Stade Toulousain. Fortæl os om dette projekt.

Bastien Blanqué: "Det Toulouse Stadium tennis er en stor klub, der har oprettet 3 tennisbaner padel. Formandskabet har ændret sig og projektet padel udvides med et fjerde plot. Jeg ringede til præsidenten, og vi kom til enighed. Jeg skal lave begivenheder der, jeg vil repræsentere klubben, og jeg vil træne der. Det er et godt projekt, der har et stort image i rugby med rugby. ”

"Hugo gaston også underskrevet efter hans Roland Garros, og der er mange meget gode unge spillere. Håber dette kan hjælpe udviklingen af padel, at vi laver nogle konkurrencer og noget støj i Frankrig. ”

Du kan finde interviewet på billedet lige nedenfor:

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.