De nationale begivenheder Padel Serie og finalen i National Padel Cup afsagde deres dom: 3 spillere formåede at vinde alt: Jose Luis Lara Salines, Aitor Garcia og Fiona Ligi. Marianne Vandaele lykkedes det at vinde begge begivenheder i National Padel Serie. Resume af denne fantastiske uges turneringer padel i det sydlige Frankrig.

Aitor Garcia / José Luis Lara Salines: alt for stærk

Det spanske par vandt alle tre nationale begivenheder Padel Serie og finalen i National Padel Kop. 3 P1000 vandt hænderne nede. Der var konkurrence, men spanierne var alt for stærke til at blive slået i denne uge. Uanset om det var i Vière, Bézier eller Cap d'Agde, klarede det spanske par en fejlfri.

Fiona Ligi den store vinder af National Padel Kop

Uanset hendes partner vandt den unge spiller Fiona Ligi alle begivenhederne i National Padel Serie.

I løbet af de to første begivenheder i La Vière og Béziers vandt paret Ligi / Vandaele uden for meget besvær. Det var første gang, at de to spillere gik sammen, og det kan siges, at tingene gik meget godt.

Vi håber at se denne forening fornyet mod de bedste franske spillere.

I de sidste faser af National Padel Cup på Cap d'Agde International Center, Fiona Ligi spillede med en spansk Ariadna Rovira. En interessant kombination, selvom det krævede nogle få justeringer for at ”slå sig ned”, fortæller os Fiona.

I semifinalen slog det fransk-spanske par Vandaele / Lovera-parret i 3 sæt.

I finalen er det et perfekt match leveret af Ligi / Aridna mod det farlige par Lambregts / Alquier vandt 6/3 6/0.