Paula Josemaria vinder Open of the 12. European Championship padel hos piger takket være deres sejr mod Amatriain / Iglesias.

De spanske var i kraft i de sidste fire af Open af det 12. europæiske mesterskab i padel af FIP, og det er ganske logisk, at Paula Josemaria og Ariana Sanchez vandt konkurrencen.

Et af parene i form af denne sæsonstart på World Padel Tour hædret sin status i Marbella. Seeded nummer 1, dem, der vandt WPT Marbella Master tidligere, er bestemt hjemme i den andalusiske sol.

Ari og Paula vandt 6/3 6/2 i finalen mod Amatriain / Iglesias. De vil have domineret konkurrencen med ikke det mindste sæt tabt. Fra nu af vil de forsøge at gøre det dobbelte mod Frankrig i konkurrencen ved nationale valg. Final planlagt til 17:00 i dag.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !